Laat je verbazen door de bruisende omgeving

Beleef het ultieme vakantiegevoel van De Schatberg

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg

Activiteiten in de directe omgeving

In de directe omgeving van De Schatberg vind je verschillende activiteiten die je kunt ondernemen met je familie, vrienden of collega's.

Klimkong

Kom met je familie, vrienden of collega’s bij KlimKong klimmen in de unieke klimboot, waar je aan boord een touwladder beklimt en vanaf het schip naar de boomtoppen glijdt via een zipline. Wanneer je familieleden, collega’s of vrienden hebt die niet mee de boom in willen, gaan zij een potje adventure golven op de unieke minigolfbaan met een knipoog naar het piraten thema. Kinderen komen bij Klimkong al klimmen voor €15,- per persoon, volwassenen voor €18,- per persoon.

Adventure Paradise

Bij Adventure Paradise ga je de strijd aan met uw familie, vrienden en collega’s tijdens een potje paintball op een van de mooie en uitgestrekte banen met verschillende bunkers en parcoursen. Maak gebruik van de meest professionele paintballgeweren en beschermende kleding. Al voor €25,- per persoon speel je twee uur lang paintball bij Adventure Paradise.

Seven-Twenty Cable Park

Vind je waterskiën of wakeboarden er ook altijd zo spectaculair uitzien? Kom dit dan eens proberen bij Seven-Twenty Cable Park. Op de speciale baan maak je, terwijl je vastgemaakt wordt aan een kabel boven het water, een ronde waarbij je gemakkelijke bochten maakt met uw waterski’s of wakeboard. Kom voor €28,50 al twee uur waterskieën bij Seven-Twenty Cable Park!

De Schatberg
De Schatberg