SRG_01_193338.jpg

De Leisuremakelaar

Verkoop van prachtige vakantiewoningen op De Schatberg

Logo outlines.png
De Schatberg
De Schatberg
4BL_4.jpg
outlineslogo.png

Jouw eigen vakantiewoning

Bij De Leisuremakelaar koop je de mooiste vakantiewoningen op Vakantiepark De Schatberg. De Leisuremakelaar verkoopt prachtige bungalows en stacaravans. Ben je geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met De Leisuremakelaar.

4B1.jpg

Prachtige en ruime bungalows

De Leisuremakelaar heeft onder andere mooie bungalows te koop staan. Door zijn jarenlange ervaring kan de Leisuremakelaar jou optimaal adviseren over een perfecte bungalow voor jou. Hij luistert graag naar jouw wensen en kiest hiervoor de bungalow uit die bij jou past!

De bungalows die te koop staan op het domein van De Schatberg zijn heerlijk rustig gelegen aan de rand van het vakantiepark. De bungalows die worden aangeboden op De Schatberg zijn zeer divers in grootte en inrichting, dus de kans is groot dat er iets bij zit wat aansluit op jouw wensen!

CHALET+_NAAST_ELKAAR_GRAS_TERRAS_2017.JPG

Gezellige stacaravans

Naast prachtige bungalows biedt de Leisuremakelaar ook een aantal knusse stacaranvans aan. Ze zijn leuk ingericht en goed onderhouden, dus je kunt er in veel gevallen zo in trekken! Het is natuurlijk ook mogelijk om de stacaravan helemaal naar jouw wensen in te richten en te stylen. De Leisuremakelaar luistert graag naar jouw wensen om hier de perfecte stacaravan bij te zoeken. 

Neem contact op met de Leisuremakelaar!

Ben je geïnteresseerd in een jaarplaats op De Schatberg? Dan ben je zeker aan het goede adres bij de Leisuremakelaar. 

De Leisuremakelaar staat voor je klaar!

De Leisuremakelaar beantwoordt graag al je vragen over het kopen van een vakantiewoning op De Schatberg. 

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg