Zoo parc 1.jpg

Laat je verbazen door de bruisende omgeving

Beleef het ultieme vakantiegevoel van De Schatberg

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
Zoo parc 3.jpg

Zoo Park Overloon

Ga mee op expeditie!

Houden jij en je kinderen ontzettend van dieren? Of zou jij je kinderen graag kennis willen laten maken met de meest bijzondere dieren die op onze aarde leven? Breng dan tijdens je vakantie bij De Schatberg een bezoek aan Zoo Parc Overloon. Dit geweldige en mooie park is zeer ruim van opzet, met prachtige verblijven voor de dieren. Je vindt deze dierentuin op slechts een half uur rijden van vakantiepark De Schatberg in het Brabantse Overloon.

bird
Zoo parc 2.jpg

Ontdek het park met een expeditie

Om jouw route door het park op een gestructureerde manier te laten verlopen, heeft Zoo Parc Overloon een route door het park heen uitgestippeld. Zodat je alle dieren ontdekt en er geen een overslaat. Deze route heet de Expeditie en begint in de Headquarter. Hier vind je schattige otters en rode panda’s, maar ook bijzondere reptielen en insecten. Vervolgens kom je op Boulders Beach, waar je leuke pinguins ziet. In de Outback kom je juist verschillende Australische dieren tegen, zoals de kangoeroe en wallaby.

In de Amazone vind je tapirs, verschillende apen, wasberen en andere spannende dieren. Houd je van tijgers? Mis dan ook zeker Jangalee niet, want hier vind je verschillende soorten tijgers. In de gebieden Itampolo en Ngorongoro verblijven een grote verscheidenheid aan Afrikaanse dieren, zoals de leeuw, giraffe, cheetah en nijlpaard. Sluit je bezoek af met het gebied Madidi, waar je voor de laatste keer wordt overweldigd aan een grote verscheidenheid aan dieren, zoals flamingo’s, reuzenmiereneters en boshonden.

Zoo parc 4.jpg

Meer dan een dierentuin

Je kunt zelf alle dieren bij Zoo Parc Overloon gaan bekijken, maar het is ook mogelijk om deel te nemen aan een van de activiteiten die geïntegreerd zijn in het dagprogramma. Zie hoe de pinguins een lekker visje te eten krijgen of laat je meenemen door een van de expeditie rangers, om te zien hoe de leeuwen of tijgers gevoerd worden. Tussendoor kunnen je kinderen lekker spelen in een van de speeltuinen of neem je een lekkere lunch op een van de terrassen in Headquarter of BaseCamp. Daarnaast zijn er verschillende winkels, waar een bijzonder souvenir kan worden gescoord. Een leuk aandenken aan deze speciale dag bij Zoo Parc Overloon! 

Bezoek Zoo Parc Overloon

Wil jij jouw kinderen kennis laten maken met bijzondere dieren en hen een onvergetelijke dag bezorgen? Breng dan zeker een bezoek aan Zoo Parc Overloon.

De Schatberg
De Schatberg