Laat je verbazen door de bruisende omgeving

Beleef het ultieme vakantiegevoel van De Schatberg

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg

Blauwebessenland

Leer alles over de blauwe bes

Altijd al willen weten hoe blauwe bessen worden gekweekt? Of wil jede heerlijkste blauwe bessen kopen om hier lekker thuis van te genieten? Dan ben je aan het goede adres bij Blauwebessenland! Hier vind je een winkel met een scala aan blauwe bessenproducten. Natuurlijk kun je in het blauwe bessenseizoen ook zelf het veld in gaan om zelf de bessen te plukken. Blauwebessenland ligt op slechts 10 minuten vanaf vakantiepark De Schatberg.

Blauwebessenland3.JPG

Geniet van de rust

Het blauwe bessenseizoen valt in juli en augustus. Tijdens dit seizoen heb je bij Blauwebessenland de mogelijkheid om zelf deel uit te maken van de teelt, die met veel overgave en liefde elk jaar plaatsvindt. Wat is er nu lekkerder dan je eigen blauwe bessen te plukken? Tussen de blauwe bessenstruiken kun je prima lopen en geniet je heerlijk van de rust van het platteland. Het enige wat je hoeft te doen is je emmertje te vullen met de blauwe bessen die je het lekkerst vindt. Na het plukken wordt het emmertje gewogen en betaal je voor het gewicht aan blauwe bessen dat je hebt geplukt. Hiervoor betaal je slechts €3,- per kilo. Je bent van harte welkom om te komen plukken met het hele gezin!

Blauwebessenland5.jpg

En na het plukken…

Op een warme dag is het plukken van blauwe bessen niet alleen een leuke activiteit, maar is het ook iets waar je dorst of honger van krijgt. Daarom kun je altijd even pauzeren op het terras van Blauwebessenland voor een lekkere traktatie. Wij raden aan om zeker een bezoek te brengen aan de winkel, die verschillende blauwe bessenproducten verkoopt. Denk hierbij aan de bekendere producten zoals jam, likeur en siroop, maar ook zelfs een blauwe bessenwijn en -bier! Al deze producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt van blauwe bessen van eigen land.  

Jouw dagje uit bij Blauwebessenland

Bij Blauwebessenland kun jij je met het hele gezin een hele dag vermaken. Er worden rondleidingen verzorgd met uitleg van de boer. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een geheel dagprogramma in samenwerking met andere bedrijven uit de regio. Je hebt gratis toegang tot Blauwebessenland.

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden