SRG_04_151711.jpg

Ontdek alle eet- en drinkgelegenheden

“Count the memories, not the calories”

outlineslogo.png
De Schatberg
De Schatberg
Lounge Terras 01
outlineslogo.png

Serre restaurant & Lounge terras

Laat je tijdens je verblijf op De Schatberg verbazen door een heerlijk etentje. In het Serre restaurant geniet je niet alleen van een heerlijk diner, maar ook van het prachtige uitzicht over het water. Het Serre Restaurant biedt een uitgebreid à la carte menu met gerechten voor zowel jong als oud. Ook voor wie de hond graag meeneemt zijn er mogelijkheden. Deze zijn namelijk alléén toegestaan bij het Lounge terras waar ook waterbakken zijn te vinden. Vraag ernaar bij een van de medewerkers. 

De Plaza 01
outlineslogo.png

De Plaza

Sinds het jaar 1998 is de Plaza hét hart van het park oftewel de woonkamer van het centrumgebouw. Dit is de perfecte locatie om elk moment van de dag te genieten van heerlijk eten en drinken. Kom lunchen, borrelen of ontspan onder het genot van een goede kop koffie met Limburgse vlaai, een glas wijn of met een van onze dertig speciaal bieren.

Snackpunt

Het Snackpunt

Geen zin om zelf te koken en wil je voor lekker, snel en makkelijk gaan? Ga dan naar het Snackpunt en geniet van een huisgemaakte burger, pizza’s, verse frietjes en heerlijke snacks. Voor de kleinste onder ons hebben we speciale kindersnacks. Namelijk de Lekkerbekkenbox van Tommie Tomaat & Lila Lavendel en de kinderpizza die ze zelf kunnen samenstellen!

  • Friet & snacks
  • Pizza's
  • Burgers
  • Complete menu's
  • Italiaans schepijs
Pauzeren
359-_MG_0589.jpg

ABC Restaurant Sevenum

Beeld je eens in…

Genieten van een vers bereid pastagerecht in het nostalgische Italië met een tafeltje onder de druiventrossen, eten met stokjes in het Japanse sushirestaurant, ruik de verse vis met het gevoel dat je aan de zee zit, waan je in een westernwereld en geniet van een perfecte steak, proef de kruiden van de Mexicaanse taco’s en haal je drankjes aan de beachbar in Hawaii.

_LF_0757.jpg

FEC Bar & Terras

Welkom in het hart van FEC Sevenum. Geniet van een drankje aan de bar of een lekkere maaltijd op het terras van FEC Sevenum. Kom lekker relaxen op een van onze loungebanken en geniet van de zon en het uitzicht of daag je vrienden uit voor een potje pool! 

De bar van FEC Sevenum is een levendige en gezellige ontmoetingsplek met een moderne en stijlvolle inrichting. De bar biedt een ontspannen sfeer en is de ideale plek om samen te komen voorafgaand aan een van de activiteiten die FEC te bieden heeft of om gewoon gezellig een drankje te drinken. 

Supermarkt

Bij de SPAR Enjoy De Schatberg vakantiewinkel vind je alles: van een knapperige croissant voor het ontbijt in je huisje tot alles voor een gezellige borrel bij de caravan.

Supermarkt

Ook mogelijk bij De Schatberg

De Schatberg biedt tal van mogelijkheden.
We zetten er een paar voor je op een rij. 

bird
De Schatberg
De Schatberg