DSCF1651_bewerkt.jpg

Vermaak voor iedereen!

Logo outlines.png
De Schatberg
De Schatberg
VOOR_JONG_EN_OUD_1.jpg

Voor jong en oud

Genieten en plezier maken tijdens je verblijf op De Schatberg staat bij ons centraal. Tijd om je te vervelen is er niet, want het animatieteam haalt alles uit de kast om jou een onvergetelijke tijd te bezorgen. Samen doen jullie de leukste activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan knutselen, koekjes bakken, dansen in de kids disco, marshmallows roosteren of kinderbingo. 

Het animatieteam biedt het hele jaar door een passend en uitgebreid programma per leeftijdscategorie, waardoor er voor iedereen plezier te beleven is tijdens een verblijf op De Schatberg. En hoe leuk zou het zijn als je Tommie, Lila of Bollo de Beer van Landal GreenParks in levenden lijve tegen kunt komen! Lees snel verder en ontdek alle activiteiten in het programma.

Jaarrond animatieprogramma

Op De Schatberg wordt het hele jaar door een animatieprogramma aangeboden met in de Nederlandse schoolvakanties extra veel leuke activiteiten voor alle leeftijden! Zo hoef je je tijdens een verblijf op ons park écht nooit te vervelen.

Je kunt nu alvast spieken wat er op dit moment allemaal te doen is op ons park. Zo kan de voorpret extra vroeg beginnen! Het is nu alleen nog aftellen geblazen tot je zelf ook mee kunt doen aan onze toffe activiteiten!

Heb je vragen over het animatieprogramma of wil je iets anders weten? Stuur je vraag/opmerking naar animatie@schatberg-fec.nl en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van het team.

Wij staan voor je klaar!

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over een vakantie bij de Schatberg.

Schatberg-telefoon.png

Sfeerimpressie

Ook leuk om te doen:

bird

Leeftijdscategorie√ęn

IMG_7374_crop.jpg

Volg Tommie & Lila op Facebook en Instagram

Wist je dat Tommie en Lila ook op Facebook en Instagram zitten? Hierop plaatsen ze foto's en filmpjes van hun avonturen op de camping én laten ze jou weten wanneer welke activteiten plaatsvinden. Je kunt Tommie & Lila overal op de camping tegen komen, maar je kunt dus ook je vraag via de chat op Facebook of Instagram stellen. Dan proberen Tommie & Lila zo snel mogelijk antwoord te geven. 

DSCF1686_crop.jpg

Bollo de Beer

Dé allergrootste kindervriend. Met een huisje op het park van De Schatberg komt Bollo graag op bezoek bij jullie allemaal. Hij geeft dan graag een handje of een knuffel. Er zijn zelfs activiteiten samen met Bollo. Denk hierbij aan danspret met Bollo en samen met jou naar de voorleesverhalen luisteren. Wist je dat je Bollo post kunt sturen en dat hij probeert iedereen antwoord te geven!? Een huisbezoek is alleen mogelijk buiten de weekenden en vakantieperiodes om. 

Bollo activiteiten

  • Danspret 
  • Voorlezen 
  • Minidisco

SRG_05_327890-lowres.jpg
Logo outlines.png

Theaterplein en Indoor Speelbos 

Wij halen buiten naar binnen met ons nieuwe indoor speelbos! Hier kun je je urenlang vermaken; ontdek het huis van de boswachter of ga lekker klimmen en klauteren in het grote Softplay speeltoestel. Deze binnenspeeltuin biedt eindeloos vermaak voor kinderen tot en met 12 jaar.

Het theaterplein is leuk voor het hele gezin! Hier ligt de boerderij van de opa van Tommie en er zijn allerlei avonturen te beleven zoals een ontmoeting met Bollo, een quiz of een leuke show! Ook de knutselactiviteitein vinden hier plaats. Terwijl de kids lekker creatief bezig zijn kun je als ouder genieten van een lekker bakje koffie aan de bar van het theaterplein. 

Het Speelbos en theaterplein bevinden zich in het hoofdgebouw van De Schatberg en zijn bereikbaar door de bordjes "Schatkamer" te volgen. 

SRG_05_327868-lowres.jpg

Indoor Speelbos

Theaterplein_2.jpg

Theaterplein

Sfeerimpressie Speelbos & Theaterplein

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden