SRG_01_193338.jpg

Disclaimer

De Schatberg

Logo outlines.png
De Schatberg
De Schatberg

Disclaimer

Algemeen

De Schatberg behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud op deze website aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. 

Afwijkingen bij de indeling, afgebeelde accommodatieplattegronden, beelden en beschrijvingen van accommodaties en kampeerplaatsen zijn mogelijk.

Aansprakelijkheid

Deze website is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie van onze website of van informatie van derden op deze site. De Schatberg kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van De Schatberg worden gereproduceerd of gebruikt.

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden