Laat je verbazen door de bruisende omgeving

Beleef het ultieme vakantiegevoel van De Schatberg

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg

De Maaspoort Venlo

Het mooiste theater van Nederland

Breng tijdens je vakantie bij De Schatberg ook zeker een bezoek aan De Maaspoort in Venlo. Dit is een van de grootste theater- en eventlocaties van Noord- en Midden-Limburg. De theater- en eventlocatie heeft verschillende zalen waar je de mooiste voorstellingen bezoekt. Daarnaast worden er regelmatig leuke evenementen georganiseerd en zijn er twee sfeervolle restaurants en een prachtig dakterras waar je uitzicht hebt over de Maas. Je staat vanaf De Schatberg binnen 20 minuten al bij De Maaspoort!

bird

De verschillende prachtige zalen van de Maaspoort

Bij De Maaspoort zijn er drie multifunctioneel inzetbare theaterzalen. Deze zijn zowel voor theatervoorstellingen als voor congressen, diners of grote feesten beschikbaar. Hierdoor zijn de zalen zeer flexibel! De akoestiek en zichtlijnen zijn in alle zalen uitzonderlijk. De Rabobank Venlo zaal is de grootste zaal met een maximum van 1500 personen. De Frans Boermans zaal is een andere bijzondere en veelzijdige zaal. In theateropstelling beschikt deze zaal over 350 zitplaatsen, maar de zaal kan ook volledig worden omgebouwd door de vloer in hoogte te verstellen en de tribune in te schuiven. De Piet Kingma zaal is de kleinste zaal en is geschikt voor intiemere voorstellingen.

De sfeervolle restaurants en het bijzondere terras

De Maaspoort heeft twee restaurants. Een ervan is Bistro de Luif. Dit is een modern ingerichte bistro waar eerlijke gerechten worden geserveerd met kwalitatieve streekproducten. Daarnaast beschikt De Maaspoort over toprestaurant Cabillaud, waar kwaliteit, authenticiteit en uniciteit centraal staan. Dit wordt vertaald naar de keuken, de chefs, het interieur en de locatie. Cabillaud heeft ook een waanzinnig dakterras: Het Scheuten terras. Door kenners wordt het uitgeroepen als het mooiste dakterras van Nederland, onder andere door het mooie uitzicht op de Maas én op de binnenstad van Venlo.   

Bezoek De Maaspoort

Wil je een theatervoorstelling bezoeken bij De Maaspoort? Of wil je een van de restaurants en het dakterras van het theater ontdekken? Bekijk dan eerst het theaterprogramma en de menukaarten op de website van De Maaspoort. Wij adviseren je natuurlijk ook graag over de theatervoorstellingen die op dat moment te zien zijn in de mooie zalen.

bird
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden