Laat je verbazen door de bruisende omgeving

Beleef het ultieme vakantiegevoel van De Schatberg

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg

Peelse Golf

Sportief in een prachtige omgeving

Of je nu veel ervaring hebt met golfen of de sport graag wilt leren kennen, bij de Peelse Golf in Evertsoord ben je aan het goede adres. Ga zelf de baan op met een van de golfkarretjes, of volg een proefles verzorgd door een van de vrijwilligers van de Peelse Golf. Geniet van een heerlijk ontbijt voor het golfen of achteraf van een volledig verzorgd diner. Binnen 10 minuten vanaf vakantiepark De Schatberg sta je al op de prachtige golfbaan in Evertsoord!

Peelse Golf 3.jpg

De mooie golfbaan

De Peelse Golf is een prachtige golfbaan die al jaren in Evertsoord is gesitueerd. In 2016 werd het 25-jarig jubileum van de golfbaan gevierd, die meestal door vrijwilligers op een zeer professionele manier wordt bijgehouden. Bijzonder aan de golfbaan is dat een aantal holes zich bevinden op eilandjes en dus worden omringd door water. Deze eilandjes worden verbonden door kleine bruggetjes die bereikbaar zijn met een golfkarretje. Bij de Peelse Golf zijn ook golfkarretjes beschikbaar die geschikt zijn voor mindervalide golfers. Deze Handicarts zijn van tevoren te reserveren en stellen mindervalide golfspelers in staat om het golfspel te blijven beoefenen.

Peelse Golf 4.jpg

Combineer het golfspel met een maaltijd

Het clubhuis van de Peelse Golf is de basis wanneer je bij ons een potje wilt komen golfen. Het clubhuis heeft de allure van een Engels landhuis en de bouw is geïnspireerd op de schaapskooi die vroeger het landschap van De Peel bepaalde. Je hebt hier je een prachtig uitzicht over het omringende landschap. Binnen in dit clubhuis bevinden zich de receptie, een vergaderruimte, een gezellige bar en een smaakvol restaurant. Bij het restaurant kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor verschillende buffetten en barbecues. Er worden diverse arrangementen aangeboden, waarbij je een aantal holes boekt en hierbij een smaakvol diner ontvangt. Het Ontbijt-Golf arrangement is ook mogelijk, waarbij je wordt ontvangen met een heerlijk en compleet ontbijt en vervolgens de baan op gaat om een balletje te slaan.

Neem een kijkje bij De Peelse Golf

Wil jij graag gaan golfen bij De Peelse Golf? Laat dit dan van tevoren aan de organisatie weten, dan kunnen zij voor jou een eventuele instructeur beschikbaar stellen en zorgen dat er een golfkarretje voor u klaarstaat. Voor het restaurant is reserveren niet nodig.

De Schatberg
De Schatberg