Camping Toverland

Laat je verbazen door de bruisende omgeving

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg

Hertog Jan Brouwerij

Ervaar hoe het échte Limburgse bier wordt gebrouwen 

Wanneer je een echte bierdrinker bent of benieuwd bent hoe het beroemde Limburgse bier wordt gebrouwen, breng dan tijdens je vakantie bij De Schatberg zeker een bezoek aan de Hertog Jan Brouwerij in Arcen. Volg een rondleiding om alles te weten te komen over het brouwproces van dit bekende bier. En proef na afloop ook zeker een van de lekkere bieren in de proeverij! De brouwerij ligt op slechts een half uur rijden vanaf De Schatberg.

hertog_jan_logo_gecentreerd_fc.jpg

Ervaar de liefde voor bier

Hertog Jan is misschien wel een van de bekendste bieren van Nederland, en is gegarandeerd het bekendste bier van Limburg. Bij deze brouwerij aan de Maas in Arcen wordt het heerlijke bier gebrouwen. Tijdens de rondleiding volg je onder begeleiding van een ervaren gids het complete brouwproces. Je ruikt de hop, proeft de mout en natuurlijk mag je een slokje proeven van het bier. Na afloop van de rondleiding breng je een bezoek aan de brouwerijwinkel om het heerlijke bier dat je zojuist hebt ontdekt mee naar huis te kunnen nemen. Het is zelfs mogelijk om, voorafgaand aan je bezoek, een persoonlijke fles Grand Prestige-bier te bestellen. Voor deze fles kies je een persoonlijk nummer, deze haal je op nadat het bier heeft gerijpt in de rijpingskelder van de brouwerij.

De Proeverij

Na afloop van een rondleiding door de brouwerij begrijpen wij dat je wel zin hebt in een biertje. Daarvoor heeft de Hertog Jan Brouwerij in Arcen een speciale Proeverij in het leven geroepen, waar je de lekkerste bieren en bijbehorende hapjes kunt proeven. De Proeverij heeft een zeer uitgebreide menukaart, dus je kunt zelfs een complete maaltijd nuttigen bij je lekkere biertje! Probeer in de Proeverij ook eens een ander soort biertje dan normaal, zoals de Grand Prestige, Weizener, Tripel of Lentebock. Laat je verrassen door de heerlijke smaken!

Bezoek de Hertog Jan Brouwerij

Ben jij benieuwd naar het productieproces van bier? Of zou je gewoon eens echt Limburgs bier willen proeven in de goede setting? Volg dan zeker een rondleiding bij de Hertog Jan Proeverij in Arcen, of ga een hapje eten bij de Proeverij. De medewerkers van de Brouwerij vertellen jou graag alles over het lekkerste bier van Limburg en bevelen je jouw favoriete biertje aan. Voor een bezoek is het belangrijk dat je online een rondleiding boekt. Lukt dit niet helemaal? Dan helpen wij je hier graag mee!

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden