284-_MG_9853.jpg

Ontdek de
oneindige mogelijkheden

Op zoek naar actie?

Logo outlines.png
De Schatberg
De Schatberg

Een actief dagje op De Schatberg

Ontdek de diverse sport- en spelactiviteiten die De Schatberg voor jouw bezoek te bieden heeft. Weer of geen weer, er is altijd iets te doen tijdens je verblijf.

De Schatberg barst van diverse sport- en spelactiviteiten die ervoor zorgen dat jouw verblijf op ons park nooit verveelt. Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor de kinderen, voor jou en je vrienden of voor de hele familie, ver hoef je niet te gaan want de perfecte activiteiten vind je op en rondom De Schatberg. Er is genoeg keuze in activiteiten dus lees snel verder en plan jouw vakantie!

Wij staan voor je klaar!

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over een vakantie bij de Schatberg.

employees.png
shuttle
Volley

Sport & Speelpark

Actief bezig zijn op een leuke manier

Laat jouw skills zien op de (multifunctionele) sportvelden in het Sport & Speelpark. Voetballen, volleyballen, (tafel)tennissen en basketballen: het is hier allemaal mogelijk. Niet zo sportief? Geen zorgen! Op de airtrampolines kun je lekker springen en stunten. Zo ben je op een leuke manier toch in beweging. 

Tip: Maak kennis met het Toro speelveld. Dit is een veld waar sport en spel worden gecombineerd. Het Toro speelveld is multifunctioneel, waardoor het mogelijk is om op elk moment een nieuwe spelvorm aan te nemen.

059.jpg
Logo outlines.png

Vissen op De Schatberg

Heb jij een passie voor hengelsport en doe je op vakantie niets liever dan tot rust komen aan de waterkant? Op ons park vind je diverse meren waar je op jacht kunt gaan naar jouw droomvangst. Er kan op meer dan 20 hectare water gevist worden op De Schatberg!

IMG_0035.JPG
Logo outlines.png

Fietsverhuur

Wil jij lekker actief de omgeving op de fiets verkennen, maar heb je geen fietsen meegenomen? Geen probleem! Op De Schatberg hebben we een fietsverhuur waar je terecht kunt voor verschillende soorten huurfietsen. Lees snel verder voor de mogelijkheden en de tarieven.

snowboard

Nog meer actie!

bird

Ook mogelijk bij De Schatberg

De Schatberg biedt tal van mogelijkheden.
We zetten er een paar voor je op een rij. 

bird
De Schatberg
De Schatberg