HYPERBOWLING_LF_7027.jpg

Ontdek de
oneindige mogelijkheden

Op zoek naar actie?

Logo outlines.png
De Schatberg
De Schatberg

Een actief dagje op De Schatberg

Ontdek de diverse sport- en spelactiviteiten die De Schatberg en het naastgelegen Fun & Entertainment Center voor jouw bezoek te bieden hebben. Weer of geen weer, er is altijd iets te doen tijdens je verblijf.

De Schatberg barst van diverse sport- en spelactiviteiten die ervoor zorgen dat jouw verblijf op ons park nooit verveelt. Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor de kinderen, voor jou en je vrienden of voor de hele familie, ver hoef je niet te gaan want de perfecte activiteiten vind je op en rondom De Schatberg.

Ga je met het hele gezin bowlen en lasergamen of trekken de kids er zelf op uit om te gaan jumpen en freerunnen bij The Portal Action House? Er is genoeg keuze in activiteiten dus lees snel verder en plan jouw vakantie!

Wij staan voor je klaar!

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over een vakantie bij de Schatberg.

employees.png
strike
_LF_6955.jpg

Hyperbowlen en Classic Bowlen

Ontdek het nieuwe Hyperbowlen op één van de acht bowlingbanen bij FEC Bar & Balls.

Hyperbowlen is een compleet nieuwe manier van bowlen waarbij je niet alleen zo veel mogelijk pins moet raken, maar ook de juiste (bewegende) targets. Iedere speler gooit per beurt één bal, iedere pin is 100 punten waard en door de juiste targets in de bumpers te raken kun je deze punten tot wel vijf keer verdubbelen! Dit zorgt ervoor dat een potje Hyperbowlen tot het einde spannend blijft. De targets veranderen, de niveaus veranderen en met één enkele bal kan zelfs de winnaar nog veranderen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om op de klassieke manier te bowlen. Onze medewerkers kunnen het spel met één druk op de knop omzetten naar Classic Bowlen. 

PORTAL_airbag

The Portal Action House (8+)

Altijd al eens in een game willen zitten? Dat kan bij The Portal Action House in het Fun & Entertainment Center! Leg je smartphone aan de kant, stap door The Portal en loop zelf een fysieke gamewereld in. Ga de uitdagingen in drie verschillende levels aan en laat hierbij jouw BMX, spring en freerun skills zien.

Dit vind je in de 3 levels:

  • Tal van trampolines
  • Freerun parcours met airtrack en airbag
  • Pumptrack en kleine halfpipe 

Bij The Portal Action House werken we met entree blokken van 3 uur

Tip: Als verblijfsgast van De Schatberg koop je een ticket met korting!

The Portal Lasergame (8+)

Ga gewapend met een ultramodern Lasermaxx lasergun en vest de strijd aan met of tegen je familie of vrienden in The Portal Lasergame!

The Portal Lasergame arena bestaat niet uit één maar uit twee verdiepingen! Vergeet, terwijl je opzoek bent naar je tegenstander, niet om af en toe achter je te kijken want voor je het weet heeft de tegenstander jou te pakken! Klim, spring en verstop je in de nauwe gangetjes en misschien heeft jouw strategie wel het meeste succes waardoor jij zomaar de nummer 1 van de groep kan worden!

shuttle
Volley

Sport & Speelpark

Actief bezig zijn op een leuke manier

Laat jouw skills zien op de (multifunctionele) sportvelden in het Sport & Speelpark. Voetballen, volleyballen, (tafel)tennissen en basketballen: het is hier allemaal mogelijk. Niet zo sportief? Geen zorgen! Op de airtrampolines kun je lekker springen en stunten. Zo ben je op een leuke manier toch in beweging. 

Tip: Maak kennis met het Toro speelveld. Dit is een veld waar sport en spel worden gecombineerd. Het Toro speelveld is multifunctioneel, waardoor het mogelijk is om op elk moment een nieuwe spelvorm aan te nemen.

059.jpg
Logo outlines.png

Vissen op De Schatberg

Heb jij een passie voor hengelsport en doe je op vakantie niets liever dan tot rust komen aan de waterkant? Op ons park vind je diverse meren waar je op jacht kunt gaan naar jouw droomvangst. Er kan op meer dan 20 hectare water gevist worden op De Schatberg!

IMG_0035.JPG
Logo outlines.png

Fietsverhuur

Wil jij lekker actief de omgeving op de fiets verkennen, maar heb je geen fietsen meegenomen? Geen probleem! Op De Schatberg hebben we een fietsverhuur waar je terecht kunt voor verschillende soorten huurfietsen. Lees snel verder voor de mogelijkheden en de tarieven.

snowboard

Nog meer actie!

bird

Ook mogelijk bij De Schatberg

De Schatberg biedt samen met het naastgelegen FEC Sevenum tal van mogelijkheden.
We zetten er een paar voor je op een rij. 

bird
De Schatberg
De Schatberg