Camping Toverland

Laat je verbazen door de bruisende omgeving

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg

Aardbeienland

Leer de aardbei écht kennen

Zijn jij en je kinderen dol op aardbeien? En zou je wel eens een hele dag willen beleven die rondom deze heerlijke soort fruit draait? Breng dan tijdens je vakantie bij De Schatberg zeker een bezoek aan Aardbeienland in Horst. Doe nieuwe ontdekkingen in het speciaal ingerichte themapark, neem een versnapering met aardbeien in het restaurant of koop een van de aardbeienlekkernijen in het winkeltje om thuis van te genieten. Aardbeienland ligt op slechts een kwartier afstand van vakantiepark De Schatberg.

Aardbeienland

Het sprookjesachtige themapark

Met je gezin ontdek je in themapark Aarbeienland hoe magisch de aardbei kan zijn. Het overdekte deel van het park bevindt zich in een speciale kas. Hier is een groot aardbeiensprookjesbos, een aardbeiendroomwereld en een kabouterdorpje gebouwd. Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij de speciale vitrines. Hier zie je een bijzondere collectie van allerlei voorwerpen waar een aardbei op afgebeeld is. In elke gang van deze sprookjestunnel is muziek te horen die speciaal voor het themapark is gecomponeerd. Nadat je door het indoor gedeelte van ons themapark bent gewandeld, kom je terecht in de prachtige tuinen. Hier vind je nog meer verschillende kabouters en aardbeiendecoratie.

bird
Aardbeienland 2

Bijkomen op het terras

Na alle belevenissen in de sprookjestunnel en -tuinen is de kans groot dat je toe bent aan een hapje of drankje. Gelukkig is dat geen probleem! Plof lekker neer op het terras en geniet van een heerlijk stukje verse aardbeienvlaai met een kopje koffie. Je kinderen spelen hier ondertussen verder of smullen van een ijscoupe met verse aardbeien. Aardbeienland is in de wintermaanden gesloten, echter is het restaurant wel het gehele jaar geopend. Dus je kunt hier altijd genieten van een lekkere een pannenkoek belegd met aardbeien.

Bezoek Aardbeienland in Horst

Ben je helemaal fan van aardbeien en wil je Aardbeienland in Horst graag bezoeken? Bestel dan online je ticket voor €5,-. Het is ook mogelijk om een extra puzzeltocht te maken voor €1,25 extra. Lukt het online bestellen van de tickets niet? Geen probleem! De receptiemedewerkers van De Schatberg helpen je graag bij het bestellen van jouw tickets.

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden