Designer Outlet (3)

Laat je verbazen door de bruisende omgeving

Beleef het ultieme vakantiegevoel van De Schatberg

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
Designer Outlet (1)

Designer Outlet Roermond

Scoor je nieuwe outfit met topmerken

Koop je graag kleding van duurdere merken vanwege de topkwaliteit, maar vind je deze kleding vaak wel erg duur? Breng dan tijdens je vakantie bij De Schatberg zeker een bezoek aan Designer Outlet in Roermond. Dit is een klein “dorpje” met verschillende winkels waar topmerken kleding, schoenen, tassen en meer worden verkocht. Het beste is nog dat deze producten tegen absoluut de laagste prijzen te koop zijn. Designer Outlet Roermond ligt op slechts een half uur rijden van De Schatberg.

bird
Designer Outlet (2)

Het geweldige outletcenter

Designer Outlet Roermond is het grootste outletcenter van de Benelux én Duitsland met winkels waar zeer verscheidene topmerken worden verkocht. In Nederland is dit Designer Outlet een van de enige centra met deze hoeveelheid aan winkels. Het is ook uniek dat Designer Outlet Roermond erg dicht bij het historische centrum van Roermond ligt, waardoor je ook hier makkelijk een bezoek brengt na een dagje winkelen. Designer Outlet Roermond ligt dichtbij de snelweg en is daardoor makkelijk te bereiken. Er zijn meer dan 6500 parkeerplaatsen beschikbaar om jouw auto voor slechts €4,- per dag te parkeren. Bij een dagje winkelen hoort lekker eten en drinken. Je vindt bij Designer Outlet Roermond 25 zeer verscheidene cafés, bars en restaurants waar je even kunt bijkomen en je nieuwe aanwinsten rustig kunt bewonderen. 

Designer Outlet (4)

De prestigieuze winkels

Je hebt bij Designer Outlet in Roermond ontzettend veel keuze uit verschillende winkels met de beste merken. Denk hierbij aan designerkleding en -tassen als Armani, Dolce & Gabbana, Gucci, Prada en Versace. Maar ook voor (sport)schoenen kun je terecht bij het Designer Outlet, want je vindt hier ook winkels met merken als Clarks, Converse, Dr. Martens, New Balance, Nike en Vans. De meeste winkels hebben ook een kinderafdeling, dus een nieuwe outfit voor je kinderen ga je hier zeker vinden. Naast kleding-, schoenen en tassenwinkels vind je ook verschillende winkels met beautyproducten en accessoires om je interieur een boost mee te geven.

Plan je bezoek aan de Designer Outlet

Wil jij je garderobe gaan aanvullen bij Designer Outlet Roermond, tijdens je vakantie bij De Schatberg? Dat begrijpen wij helemaal! Daarom helpen we je graag je bezoek te plannen aan dit geweldige centrum. Het is makkelijk te bereiken met de auto door de locatie en het lage parkeertarief. Je bezoek is natuurlijk ook al vooraf aan je vakantie te plannen.

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden