_Q5A8520-bewerkt.jpg

Onze
accommodaties

Knus of luxe overnachten in

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
outlineslogo.png

Geschikt voor 4 personen

Chalet Glaassniejer

Comfortabel, knus en gezellig. Dat is een goede omschrijving van deze ruime 4-persoons chalet. Het chalet is voorzien van verwarming, twee slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel, een separaat toilet, een ruime keuken, een woonkamer en een zonnig terras. Met de openslaande deuren haal je in deze chalet het buitenleven naar binnen. 

bird

Geschikt voor 4 personen

Chalet Inketske

In deze chalets ervaar je het echte kampeergevoel met een beetje extra luxe. Ze zijn ompact, maar toch comfortabel. In Chalet Inketske geniet je optimaal van de rust en van elkaar. 

Prachtig gelegen, tegen de bosrand aan, is het heerlijk vertoeven in deze chalets. Chalet Inketske is ± 25 m2 groot en is met twee slaapkamers geschikt voor maximaal vier personen. Het chalet is voorzien van verwarming en warm en koud stromend water, een badkamer (excl. handdoeken), separaat toilet, woonkeuken en overdekt terras. 

Geschikt voor 6 personen

Chalet Beiepikske

Deze chalets zijn met hun frisse kleuren een perfecte basis voor je vakantie. Ze zijn compact, maar toch comfortabel. In Chalet Beiepikske geniet je optimaal van de rust en van elkaar. 

Prachtig gelegen, tegen de bosrand aan, is het heerlijk vertoeven in deze chalets. Chalet Beiepikske is ± 28 m2 groot en is met drie slaapkamers geschikt voor maximaal zes personen. Het chalet is voorzien van verwarming en warm en koud stromend water, een badkamer (excl. handdoeken), separaat toilet, woonkeuken en overdekt terras. 

Nog meer accommodaties...

Verblijf in een luxe bungalow, stacaraven of safaritent van een van onze partners

bird

Bezoek de online receptie

Ben je op zoek naar praktische informatie? Of heb je een vraag? Bezoek dan onze online receptie, wellicht hebben we daar een antwoord voor je klaar staan. 

Bij de online receptie vind je onder andere antwoord op veel gestelde vragen, belangrijke documenten en openingstijden. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op! 

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg