Laat je verbazen door de bruisende omgeving

Beleef het ultieme vakantiegevoel van De Schatberg

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
irrland.jpg

Irrland

Écht weer kind zijn

Wil jij je kinderen kennis laten maken met een attractiepark dat volledig in het thema is van een boerderij? Neem je gezin dan eens mee naar Irrland. De plek waar je kinderen actief spelen en zich helemaal uitleven in een gezinsvriendelijke omgeving. Dit gezellige park vind je net over de grens in Kevelaer, Duitsland.

bird

Een boerderij-avonturen-oase

Je kind kennis laten maken met het platteland en hem of haar hier de hele dag laten spelen, dat is waar het bij Irrland om draait. Dit park is ideaal voor een dagje uit in de boerderijsferen. Daarnaast zorgt de met palmbomen versierde groene oase voor een mediterrane vakantiesfeer. Je vindt hier onder andere metershoge glijbanen en een groot indoor klimpark. Daarnaast zijn er meerdere speel- en attractieschuren waar je kind zich urenlang vermaakt. Door de vele zwembaden en andere waterattracties is Irrland een ideaal uitje op een warme dag. Door de verschillende overdekte delen is Irrland ook een aanrader tijdens een regenachtige dag. Irrland is in de wintermaanden gesloten.

Nog meer attracties…

Irrland biedt je kinderen nog veel meer tijdens een dag in dit veelzijdige park. Er is onder andere een maiszwembad met 120 ton maïs, waar je met een metershoge glijbaan in terecht komt. Daarnaast kunnen je kinderen kennismaken met verschillende dieren, zoals: konijnen, uilen, apen en verschillende vogels! Zo is Irrland een verrassend dagje uit voor kinderen van alle leeftijden.

Eten bij Irrland

Van een hele dag spelen krijgen je kinderen natuurlijk honger. Er zijn daarom verschillende horecagelegenheden te vinden in het park, zoals een gezellige pizzeria met de heerlijkste pizza’s en verschillende kiosken met kleinere versnaperingen. Daarnaast kun je bij Irrland een paviljoen of villa huren voor een dag. Vanuit deze accommodatie ontdek je met je kinderen het park en nuttig je na terugkomst allerlei lekkernijen van de barbecue. Alle benodigdheden voor deze barbecue zijn te verkrijgen bij Irrland, dus je hoeft geen zware boodschappen mee te sjouwen naar het park. Het is ook mogelijk om het barbecuevlees voorafgaand aan je bezoek online te bestellen.

Een voordelig en veelzijdig dagje uit

Wil je graag Irrland gaan bezoeken tijdens je vakantie bij De Schatberg? Koop dan je dagkaart online. Je parkeert hier de auto de gehele dag gratis. Wanneer je veel spullen hebt om mee te nemen in het park, kun je een bolderkar huren.

bird
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden