162-_MG_8853.jpg

Speel, klim en ontdek

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg

Speelbos met horeca- en theaterplein

Fase 1 geopend vanaf 22 april

Heb je er altijd al van gedroomd? Een natuurlijke indoor speeltuin waar je je urenlang kunt vermaken. Kom dan naar het Speelbos. Het Speelbos bevindt zich in het hoofdgebouw van De Schatberg en biedt eindeloos vermaak voor kinderen tot en met 12 jaar.

Ook worden er regelmatig shows opgevoerd en komen onze karakters Tommie en Lila en Bollo de Beer van Landal GreenParcs langs. Hier komt buiten naar binnen. Ideaal op koude dagen of lekker koel als het ’s zomers te warm is buiten.

Ook aan de ouders is gedacht, want met het aangrenzende terras geniet je van je koffie of thee met Limburgse vlaai, terwijl je zicht hebt op de kinderen, die zich heerlijk vermaken.

In fases

Fase 1, de Softplay, vormgegeven als speelbos, is naar verwachting 22 april 2023 gereed. Fase 2, waarin het Speelbos verder aangekleed gaat worden met speelattributen, een theater met horecaplein en de tienerlounge, wordt eind juni afgerond.  Met wie ga jij komend seizoen op ontdekking in onze nieuwe animatieruimte?

vlieger
vlieger
outlineslogo.png

Speeltuinen

Het is mooi weer en de kids zitten vol met energie, wat ga je doen?

Buiten spelen natuurlijk! Klim, slinger, glij en schommel in een van onze speeltoestellen die verspreid liggen over het hele park. We hebben speeltoestellen voor jong en oud, want spelen is niet alleen voor de kleintjes. Daar is onze Machotuin hét bewijs van! Hier vind je stoere speeltoestellen voor echte waaghalzen. En mocht je het nog spannender willen maken, klim dan eens naar boven in de metershoge glijbaan naast het zwemmeer!   

volleybal gespiegeld
shuttle

Sport & Speelpark

Alle wegen leiden naar…

Het Sport- & Speelpark! De plaats die je niet kunt mislopen tijdens jouw verblijf op De Schatberg. Het Sport- & Speelpark ligt namelijk direct achter het centrumgebouw. Hier komt jong en oud bij elkaar om samen te bewegen en te spelen.

Laat jouw skills zien op het multifunctioneel sportveld waar verschillende sporten op uitgeoefend kunnen worden. Voetballen, volleyballen, tennissen en basketballen: het is allemaal mogelijk op één veld. Hou jij wel van een uitdaging, doe dan mee aan een wedstrijdje en wie weet, komen die skills nog goed van pas.

Maak kennis met het Toro speelveld. Het veld waar sport en spel worden gecombineerd. Het Toro speelveld is multifunctioneel, waardoor het mogelijk is om op elk moment een nieuwe spelvorm aan te nemen. En dat is nog niet alles, want in het Sport- & Speelpark kun jij jouw trucjes laten zien op de airtrampolines, maar ook een potje tafeltennis of jeu de boules spelen.

Bezoek de online receptie

Ben je op zoek naar praktische informatie? Of heb je een vraag? Bezoek dan onze online receptie, wellicht hebben we daar een antwoord voor je klaar staan. 

Bij de online receptie vind je onder andere antwoord op veel gestelde vragen, belangrijke documenten en openingstijden. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op! 

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

employees.png
De Schatberg
De Schatberg