162-_MG_8853.jpg

Speel, klim en ontdek

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg
DSCF2126_bewerkt.jpg
Logo outlines.png

Indoor Speelbos

Nu geopend, fase 2 wordt eind juni afgerond

Wij halen buiten naar binnen met ons nieuwe indoor speelbos! Hier kun je je urenlang vermaken; ontdek het huis van de boswachter of ga lekker klimmen en klauteren in het grote Softplay speeltoestel. Deze binnenspeeltuin biedt eindeloos vermaak voor kinderen tot en met 12 jaar.

Het Speelbos bevindt zich in het hoofdgebouw van De Schatberg en is bereikbaar via het zwembad. Vergeet dus niet je parkpas mee te nemen!

In fases

Fase 1, de Softplay, vormgegeven als speelbos, is klaar om ontdekt te worden. Fase 2, waarin het Speelbos verder aangekleed wordt met speelattributen, een theater met horecaplein en de tienerlounge, wordt eind juni afgerond.  Met wie ga jij komend seizoen op ontdekking in onze nieuwe animatieruimte?

DSCF2909_bewerkt.jpg

Indoor Speelbos

Openingstijden

Let op: Ingang Speelbos via het zwembad. Vergeet dus niet je parkpas mee te nemen!

Maandag 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag  10.00 - 17.00 uur

Binnenkijken in het speelbos

volleybal gespiegeld
shuttle

Sport & Speelpark

Alle wegen leiden naar…

Het Sport- & Speelpark! De plaats die je niet kunt mislopen tijdens jouw verblijf op De Schatberg. Het Sport- & Speelpark ligt namelijk direct achter het centrumgebouw. Hier komt jong en oud bij elkaar om samen te bewegen en te spelen.

Laat jouw skills zien op het multifunctioneel sportveld waar verschillende sporten op uitgeoefend kunnen worden. Voetballen, volleyballen, tennissen en basketballen: het is allemaal mogelijk op één veld. Hou jij wel van een uitdaging, doe dan mee aan een wedstrijdje en wie weet, komen die skills nog goed van pas.

Maak kennis met het Toro speelveld. Het veld waar sport en spel worden gecombineerd. Het Toro speelveld is multifunctioneel, waardoor het mogelijk is om op elk moment een nieuwe spelvorm aan te nemen. En dat is nog niet alles, want in het Sport- & Speelpark kun jij jouw trucjes laten zien op de airtrampolines, maar ook een potje tafeltennis of jeu de boules spelen.

vlieger

Speeltuinen

Het is mooi weer en de kids zitten vol met energie, wat ga je doen?

Buiten spelen natuurlijk! Klim, slinger, glij en schommel in een van onze speeltoestellen die verspreid liggen over het hele park. We hebben speeltoestellen voor jong en oud, want spelen is niet alleen voor de kleintjes. Daar is onze Machotuin hét bewijs van! Hier vind je stoere speeltoestellen voor echte waaghalzen. En mocht je het nog spannender willen maken, klim dan eens naar boven in de metershoge glijbaan naast het zwemmeer!   

Bezoek de online receptie

Ben je op zoek naar praktische informatie? Of heb je een vraag? Bezoek dan onze online receptie, wellicht hebben we daar een antwoord voor je klaar staan. 

Bij de online receptie vind je onder andere antwoord op veel gestelde vragen, belangrijke documenten en openingstijden. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op! 

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

employees.png
De Schatberg
De Schatberg