Laat je verbazen door de bruisende omgeving

Beleef het ultieme vakantiegevoel van De Schatberg

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
Mind Mystery _DSC7749-min.jpg

 Mind Mystery

Laat je verbazen

Een huis op zijn kop, hoe kan dat? En een rare kamer waar je het gevoel hebt dat je in de ruimte bent of een groot doolhof met spiegels waar je uit moet zien te komen: Mind Mystery blijft je verbazen! Ontdek het verhaal over het ontstaan van dit gekke huis in Horst, op slechts een kwartier afstand vanaf vakantiepark De Schatberg.

Hoe komt een huis op zijn kop?

Mind Mystery is het huis van een man die lang geleden leefde en een miljoen ideeën had. Hij wilde al deze eigenaardige ideeën uittesten om zo oplossingen te vinden die net een beetje anders waren. Hij was compleet gefascineerd door het menselijke waarnemingsvermogen en de zwaartekracht. Zijn ultieme doel was om objecten te laten zweven en om ze vervolgens weer naar de grond te duwen. Op een dag was hij bezig met het zoveelste experiment, toen er een immense knal ontstond. De grond spleet open en sinds die dag werd er nooit meer iets van de uitvinder vernomen. In het bos en rondom zijn huis sinds die tijd allerlei uitvindingen van zijn verzameling gevonden. Maar het gekste is nog, dat zijn huis door zijn laatste experiment op zijn kop is beland!

Verschillende eigenaardigheden bij Mind Mystery

Ben je nieuwsgierig geworden welke uitvindingen de man lang geleden deed? En welke overblijfselen hiervan er nog zijn? In de doldwaze Vortex zie je het sterrenstelsel, de zon, de maan en álle planeten razendsnel om je heen draaien. Een geweldige ervaring waar je misschien een beetje duizelig van wordt. Vind je de weg nog naar buiten in het grote Spiegeldoolhof?

In de bijzondere Ames Room heb je de kans om je in een andere positie te manoeuvreren, waardoor je ineens niet meer de kleinste van de familie bent. Of verbaas je over de gekke optische illusies in het Museum, die je geest op het verkeerde been zetten. Maar je kunt zeker ook ontspannen bij Mind Mystery, in de Kaleidoscoop ervaar je de magische uitwerking die de kleurrijke en constant veranderende wereld op je heeft.

Bezoek de optische illusies van Mind Mystery

Wil jij met je gezin al deze eigenaardigheden in het echt komen bewonderen en erachter komen hoe ze in elkaar zitten? Bestel dan je tickets eenvoudig online. Volwassenen mogen naar binnen voor €17,95 waarbij dit voor kinderen slechts €13,95 is. Helemaal mooi meegenomen is dat je op doordeweekse dagen, buiten de vakanties, 2 euro korting krijgt op je ticket!

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden