Buitenbad met glijbaan

Urenlang zwemplezier

op De Schatberg

Een spetterende dag voor iedereen

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
Stroomversnelling
Logo outlines.png

Een spetterende dag voor iedereen

Of je nu op vakantie bent, een weekendje weg, dagje uit of een kinderfeest wilt vieren. Ongeacht het weer, genieten en plezier maken in een van de zwembaden op De Schatberg zal zeker lukken.

De Schatberg beschikt over méér dan 900 m² aan zwemplezier. Zwem jij het liefst in het (verwarmde) binnenbad met glijbaan, zoek je verkoeling in het buitenbad, speel je urenlang in de waterspeeltuin of leg je je handdoek liever neer op het zandstrand bij het zwemmeer? 

Binnenbad met glijbaan

Ontdek meteen bij binnenkomst alle mogelijkheden dat het binnenbad voor jou het hele jaar door te bieden heeft.

Kom je samen zwemmen met de kids? Sjees dan samen van de snelle waterglijbaan af en stroom met zijn allen in de grote banden door de stroomversnelling. Voor de allerkleinste vakantiegangers hebben wij een lekker warm peuterbad mét speelgoed om uren in te spelen.

Voor wat meer inspanning hebben wij ruimte genoeg om baantjes te zwemmen of kun je deelnemen aan de MBVO-lessen.

Binnenbad met glijbaan

Binnenbad

hoed
hoed
outlineslogo.png

Heerlijk buiten zwemmen

Lekker afkoelen én zonnen doe je bij het buitenbad van De Schatberg. Geniet met zijn allen van al het spetterplezier en van elkaar. 

Het buitenbad loopt over van ondiep naar dieper water, wat betekent dat zowel klein als groot een plaatsje heeft om te staan. Daarnaast zorgt onze disco-glijbaan ervoor dat niemand zich verveelt. Sjees jij het snelst van de glijbaan af?

Buitenbad

Buitenbad

Logo outlines.png

Spetteren in de waterspeeltuin

De allerkleinsten komen bij het buitenzwembad niks tekort. Zij krijgen in de waterspeeltuin, die ca. 40 cm diep is, geen genoeg van het spetteren, klimmen, glijden en sproeien.

Urenlang speelplezier en blije kindergezichtjes gegarandeerd!

bird
zandkasteel
handdoek

Zwemmeer met zandstrand

Voor het heerlijke strandgevoel hoef je niet ver weg te gaan want op De Schatberg kun je jouw handdoek uitspreiden op het meterslange zandstrand of op de ligweide.

Neem alles mee: een emmer en een schepje om de mooiste zandkastelen te bouwen, een bootje, een luchtmatras, een gigantische opblaasbare eenhoorn; en ook een SUP-board mag mee het water op!

Wappert de rode vlag half stok, dan betekent dit dat zwemmen op eigen risico mag, maar dat er geen personeel aanwezig is om actief toezicht te houden op het zwemmeer. Het zwemwater wordt wel dagelijks gecontroleerd volgens de richtlijnen van de overheid. Is de rode vlag helemaal omhoog gehesen, dan mag er niet gezwommen worden. Meer informatie hierover is te vinden op www.zwemwater.nl

Tarieven

Entree tot de zwembaden zit bij het overnachtingstarief inbegrepen. Verblijf je niet op ons park? Dan is de dagentree inbegrepen bij onderstaande tarieven. 

Binnenkomen kan tot een halfuur voor sluitingstijd! 

Entree kinderen < 3 jaar Gratis
Entree binnen- en buitenbad*  € 7,50 p.p.
Entree binnenbad na 18.00 uur** € 4,00 p.p.
Entree zwemmeer € 3,00 p.p.
Entree zwemmeer, binnen- en buitenbad* € 7,50 p.p.

*Buitenbaden geopend van circa 1 mei tot circa 1 september
**Niet geldig tijdens Nederlandse schoolvakanties en feestdagen

Wij staan voor je klaar!

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over een vakantie bij de Schatberg.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden