IMG_7964.JPG

Serre Restaurant & Lounge Terras

outlineslogo.png
De Schatberg
De Schatberg
Lounge Terras 01
Logo outlines.png

Lounge Terras aan het water

Lunchen of dineren in het zonnetje met uitzicht over het water en genieten van een heerlijke warme zomeravond onder het genot van een borrelhapje en een drankje. Dat kan op ons Lounge Terras dat grenst aan het Serre Restaurant. Jij lekker loungen en de kinderen spelen? Dat kan, want vanuit het terras kijk je niet alleen over het water uit, maar ook over de grote buitenspeeltuin. Hebben ze dorst gekregen van al het spelen? Dan zijn ze zo weer terug om een slokje te drinken.

Het terras is voorzien van grote parasols; zo koel je bij warme dagen lekker af in de schaduw en bij regenachtige dagen zit je toch gewoon droog. Door de heaters is het ook ‘s avonds heerlijk vertoeven. Daarnaast is het Lounge Terras ook dé plaats waar honden welkom zijn! 

128-_MG_7883.jpg
Logo outlines.png

Dineren met een uitzicht in het Serre Restaurant

Laat je tijdens je verblijf op De Schatberg verbazen door een heerlijk etentje. In het Serre Restaurant geniet je niet alleen van een heerlijk diner maar ook van het prachtige uitzicht op het water. Het Serre Restaurant biedt een uitgebreid à la carte menu met gerechten voor zowel jong als oud. In de keuken van het Serre Restaurant worden er seizoensgebonden gerechten bereid met verschillende streekproducten; dit zorgt ervoor dat er per seizoen een unieke kaart wordt samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan asperge-, mossel- of wildgerechten.

Je kunt van de dinerkaart bestellen tussen 17.00 en 20.30 uur. 

132-_MG_7942.jpg

Voor de kinderen

Voor de kinderen is er een lekker en leuk Tommie & Lila kindermenu waarbij ze bijvoorbeeld een eigen hoofdgerecht kunnen samenstellen. Kom je samen met de kinderen en slaat de verveling bij hen toe? Geen zorgen, zij kunnen spelen in de naastgelegen kinderhoek.

Wist je dat!?

Bij het bestellen van de Tommie & Lila kindergerechten ontvangen de kinderen een munt. Met deze munt kunnen de kinderen sparen voor de tofste Tommie & Lila spulletjes. Wil je weten waarvoor je kan sparen? Neem dan eens een kijkje bij de receptie.

133-_MG_7972.jpg

Serre Restaurant

IMG_4242.JPG

Lounge Terras

Sfeerimpressie

Ook mogelijk

Buffetten 

Voor een overheerlijk warm of koud buffet ben je bij De Schatberg aan het juiste adres. Voor iedere gelegenheid en al vanaf 20 personen kunnen wij een compleet buffet voor je verzorgen. 

Vraag gerust naar de mogelijkheden...

345-_MG_0468.jpg
De Schatberg
De Schatberg