Laat je verbazen door de bruisende omgeving

Beleef het ultieme vakantiegevoel van De Schatberg

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
Dwervelwind.jpg

Attractiepark Toverland

Beleef een magische dag

Ben jij met je gezin op vakantie bij vakantiepark De Schatberg? En wil je een écht spannend en leuk dagje uit beleven? Bezoek dan zeker Attractiepark Toverland. Dit themapark heeft attracties voor alle leeftijden en ligt op slechts vijf minuten van ons vakantiepark vandaan. Jij en je gezin worden verrast door het grote aanbod aan attracties, shows en speeltuinen in dit magische attractiepark!

bird

Het magische themapark

In Sevenum, op slechts vijf minuten van ons vakantiepark vandaan, ligt Attractiepark Toverland. Dit is een van de grootste attractieparken van Nederland. Het park bestaat uit verschillende werelden, met als overkoepelend thema: magische avonturen voor de hele familie. Je beleeft er een betoverende dag!

De spannende werelden van Toverland

De ingang van Toverland heet Port Laguna: een zomers en betoverend havenstadje waar je altijd wel ergens een snufje magie kunt ontdekken. De echte avonturiers gaan dan direct door naar Ithaka! Een wereld met spannende en avontuurlijke attracties, zoals houten achtbaan Troy of schommelschip Scorpios. In Avalon ga je in de sensationele wingcoaster FÄ“nix, of maak je een betoverende boottocht over het betoverende water. Ook de Magische Vallei heeft attracties voor alle leeftijden, met een spannende speeltuin, leuke wildwaterbaan en uitdagende achtbaan met ronddraaiende karretjes.

Ook in de wintermaanden is er genoeg te beleven in Attractiepark Toverland. Het Land van Toos is een van de indoor werelden van het attractiepark. Kinderen kunnen hier glijden van hoge glijbanen, razen in de kinderachtbaan en ravotten in de indoor speeltuinen. Naast het Land van Toos vind je het Wunderwald. Een wereld met verschillende attracties en parcoursen volledig gehuld in Oostenrijke sferen.

Beschikking over alle faciliteiten

Tijdens je dagje vol magie en spanning krijg je natuurlijk ook zin in iets lekkers. Bij Toverland zijn er zeer verschillende horecagelegenheden waar je een heerlijke kop koffie, verkoelend drankje, een tussendoortje of lekkere maaltijd kunt nuttigen. Pizza’s, ijsjes, friet of een zoet assortiment; je vindt het allemaal bij Toverland. Vergeet je voordat je het park verlaat niet om even een kijkje te nemen in een van de souvenirshops? Deze zijn volledig in thema van de verschillende werelden.

bird
De Schatberg
De Schatberg