Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

TED

11-14 jaar * TED
Tijdens de vakantie is het natuurlijk super gaaf om een grote groep vrienden te maken. Jouw toekomstige vrienden komen samen bij “TED”. Dit staat voor Together, Enjoy, Discover en samen maakt dit een plek om andere leeftijdsgenoten te leren kennen en om aan verschillende activiteiten deel te nemen.

Bij TED kun je sporten, een filmpje kijken, uitdagingen aangaan, chillen, feest vieren en nog veel meer. De tieners op ons park hoeven zich dus niet te vervelen. In de zomer staan de TED entertainers elke dag voor je klaar en vanaf Pasen tot de herfstvakantie zijn ze ook in de andere schoolvakanties van de partij.

Naast de activiteiten willen wij ook de creativiteit en de vele goede ideeën van de tieners gebruiken. Binnen TED is hier veel ruimte voor. Zo kunnen de jongeren met ons mee denken over een te gekke activiteit die ze dan zelf kunnen gaan doen. Wil jij bijvoorbeeld Wie is de Mol een week lang spelen, maar staat dit niet op het programma? Geef het aan bij de TED entertainers en die gaan kijken wat er mogelijk is.

15 jaar en ouder * TED
Voor de jongeren op ons park hebben wij ons eigen motto genaamd “TED”. Dit staat voor Together, Enjoy and Discover. De jongeren hebben vaak goede ideeën en wij willen proberen om deze ideeën werkelijkheid te laten worden. Op deze manier willen wij de jongeren actief erbij betrekken voor  hun ideale vakantie. Dit doen we door speciale workshops en activiteiten aan te bieden die op maat zijn gemaakt voor de jongeren die op ons park verblijven.

Onze jongeren entertainers zijn zeer gedreven een leuk programma voor jou neer te zetten! Dus kom tijdens je vakantie chillen bij TED en kom erachter welke toffe dingen er voor jou te doen zijn. Niets is te gek bij chillen met TED.