_Q5A8803.jpg

De fijnste camper campings in Nederland

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
camper
IMG_4922.jpg
camper
Logo outlines.png
bird

De fijnste camper campings in Nederland

Met de hoeveelheid aan campings in Nederland, kan het af en toe lastig zijn een geschikt vakantiepark voor je camper te vinden. Vakantiepark De Schatberg is de ideale camping voor een campervakantie.  Hier vind je verschillende kampeerplekken die geschikt zijn voor campers. Niet zo’n saaie achteraf camping, maar een vakantiepark met een grote verscheidenheid aan faciliteiten en in de buurt van Nationaal Park de Groote Peel. Zo kun je zowel op de camping als in de nabije omgeving prima vermaken.

_Q5A8764.jpg

Faciliteiten dat je van camper campings in Nederland mag verwachten

Op De Schatberg vind je verschillende kampeerplaatsen, geschikt voor campers, van 100 tot 120 vierkante meter, met 10 tot 16 ampère stroom en kampeerplaatsen voor campers met – en zonder eigen keuken en of sanitair. Zo verblijf jij op een comfort camperplaats of kies je voor wat meer luxe met onze VIP-kampeerplaatsen. Zelfs als je van luxe houdt, kun je dus met je huisje op wielen overval op onze camping gaan en staan waar je maar wil. Wil je weten waar je met je hond en camper kunt kamperen of waar je de chemische toiletten vindt, kijk dan op onze plattegrond en wellicht ontdek je nog veel meer handige faciliteiten.

MTB
Knuppelbrug1-min.JPG

De omgeving ontdekken met je camper

Willen jullie met je camper de omgeving verkennen en nog meerdere campings in de omgeving bezoeken. Kijk dan eens bij ANWB of vraag om advies bij onze receptie. Wellicht vind je dan nog meer camper campings in het zuiden van Nederland. Wist je trouwens dat De Schatberg ook in een hele mooie omgeving ligt? Ons vakantiepark vind je in de buurt van Nationaal Park de Groote Peel. Zo kun je per fiets of te voet de natuur in de omgeving ontdekken. Geen eigen fietsen bij, dan kun je fietsen huren op onze camping.

Boek nu de leukste van alle camper campings in Nederland

Wil jij binnenkort genieten van jouw vakantie met de camper? Boek dan nu eenvoudig jouw verblijf op onze website. Bekijk alle faciliteiten en ontdek wat er allemaal te doen is op ons vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden