_Q5A7882.jpg

Camping met hond aan water

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
_Q5A7739.jpg

Camping met hond aan water

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje in Limburg met jullie hond? Bij vakantiepark De Schatberg mag je maximaal twee honden per accommodatie meenemen. Jouw trouwe viervoeter hoeft niet thuis te blijven, maar kan lekker met je mee. In de buurt zijn er voldoende mooie gebieden waar je heerlijk kunt wandelen. Jouw hond hoeft dus zeker niet de hele vakantie stil te zitten. Wel willen wij het graag van de tevoren weten wanneer je een hond meeneemt, vermeld dit alsjeblieft tijdens het reserveren.  

DSC_3132.JPG

Voorzieningen voor honden

Voor jouw trouwe viervoeters zijn er ook speciale voorzieningen getroffen op onze camping. Zo zijn er meer dan voldoende hondentoiletten aanwezig op onze camping. Deze staan aangegeven op onze plattegrond. Ook voor verkoeling is er gezorgd. In een deel van de vijver mogen honden zelfs zwemmen. Zo kunnen ze even heerlijk afkoelen op een warme zomerdag.

Zandstrand bij zwemmeer

Camping aan het water

Er is meer dan genoeg water aanwezig bij De Schatberg. Zo hebben wij een echt zwemmeer mét zandstrand. Hier kun je in de zomer heerlijk genieten van de zon en een heerlijke verfrissende duik nemen. Daarnaast hebben wij meer dan 20 hectare aan water waar gevist kan worden. Koop een Schatberg-visvergunning bij de receptie en werp je hengel uit! Hier kun je onder andere vissen op baars, brasem, koolblei, grondel, karper, meerval, paling, rietvoor, blankvoor en zeelt. 

Hou je van wat meer actie op het water? Bij het Seven-Twenty cablepark op De Schatberg kun kneeboarden, waterskiën én wakeboarden. Onze baan is maar liefst 783 meter lang!

outlineslogo.png
Knuppelbrug1-min.JPG

De Groote Peel

In de buurt van onze camping Ligt Nationaal Park de Groote Peel. Dit natuurgebied ligt deels in Limburg en deels in Noord-Brabant. Het gebied staat bekend om zijn geschiedenis van de turfwinning. Dit is dan ook nog goed te zien in het natuurgebied. In het broedseizoen zijn er ruim negentig vogelsoorten te vinden. Naast vogels zie je ook een groot aantal verschillende vlinders, libellen en sprinkhanen. 

De Groote Peel heeft veel verschillende wandelroutes, waar je urenlang heerlijk rond kan lopen en genieten van de mooie natuur, de flora en fauna en natuurlijk de geschiedenis van dit gebied.

_Q5A7822.jpg

"Ultieme beleving met je trouwe viervoeter"

De Schatberg
De Schatberg