_Q5A8803.jpg

Camping met privé sanitair

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg
Camping met privé sanitair

Camping met privé sanitair

Ben je op zoek naar een camping met privé sanitair? Boek dan camping De Schatberg in Noord-Limburg. Onze camping is geschikt voor jonge en oude kinderen, maar ook voor senioren is onze camping een heerlijke plek. Wij hebben onze faciliteiten zo ingericht dat zowel jong én oud een hele fijne vakantie kan beleven bij ons. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit kampeerplaatsen met privé sanitair of volledig zelfvoorzienende accommodaties. Je geniet dus van het echte kampeergevoel, maar wel met nét dat beetje extra luxe. Twijfel dus niet langer en boek snel een plaats op onze camping met privé sanitair.

Kamperen met privé sanitair

Kamperen met privé sanitair

Er zijn verschillende mogelijkheden om bij ons te kamperen met privé sanitair. Kies uit een van onze luxe kampeerplaatsen, welke allemaal voorzien zijn van privé sanitair. Hier kan een keuze gemaakt worden tussen de Totaalcomfortplaatsen, Vipcomfortplaatsen en de Supercomfortplaatsen. Het verschil tussen deze plaatsen zit vooral in de grootte en de voorzieningen in het sanitaire gebouw. De Totaalcomfortplaatsen zijn 130 m2 groot en beschikken over een volledig ingerichte keuken en een sanitair gebouw met een douche, toilet, wasbak en vloerverwarming. 

De Vipcomfortplaatsen zijn iets groter, maar beschikken niet over een ingerichte keuken. Wel zijn de sanitaire gebouwen luxer, aangezien ze beschikken over een eigen mini-spa. Deze bestaat uit een sauna en een whirlpool, je beschikt dus over een eigen privé spa om lekker bij te komen. 

De Supercomfort plaatsen beschikken ook over een eigen sanitair gebouw. Maar deze beschikken niet over een ingebouwde keuken of een mini-spa. Iets minder luxe, maar nog steeds voorzien van privé sanitair.

outlineslogo.png
Camping met prive sanitair

Camping met privé sanitair boeken

Wacht niet langer en boek direct een plek op onze camping met privé sanitair. Geniet van het échte kampeergevoel met de extra luxe van privé sanitair. Boeken kan eenvoudig en snel via onze site. 

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via +3177 467 7777 of info@schatberg.nl. Wij helpen je graag bij het boeken van een geschikte campingplaats.

DE_SCHATBERG.JPG

"Genieten van luxe op ons vakantiepark"

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden