De Plaza 01

De Plaza

Proef de heerlijke gerechten van

outlineslogo.png
De Schatberg
De Schatberg
De Plaza 05
Logo outlines.png

Het hart van het park

Sinds het jaar 1998 is de Plaza hét hart van het park oftewel de woonkamer van het centrumgebouw. Dit is de perfecte locatie om elk moment van de dag te genieten van heerlijk eten en drinken. Start je dag met een goede kop koffie of kom lunchen of borrelen en ontspan onder het genot van een hapje, een glas wijn of met een van onze speciaal bieren. 

IMG_4828_72dpi.jpg

Genieten van een heerlijke lunch

Geniet samen van een heerlijke lunch in de woonkamer van De Schatberg. De kaart bestaat uit diverse warme en koude lunchspecials. Daarnaast vullen we de reguliere lunchkaart regelmatig aan met een tijdelijke seizoenskaart. 

Natuurlijk staan verse soepen, heerlijk belegde broodjes, tosti’s en goed gevulde maaltijdsalades ook op de kaart. Genoeg keuze voor iedereen.

Je kunt gerechten van de lunchkaart bestellen tussen 11.00 en 17.00 uur. 

scampies-zalm-9.jpg

Een diner voor iedereen

Na een dag spelen, zwemmen en op avontuur te zijn geweest sluit je je dag af met een lekker diner bij het Serre Restaurant. Dit is de plaats voor iedereen die van gezelligheid en lekker eten houdt. De kaart bestaat uit smakelijke voorgerechten, verse soepen, verschillende plateservice gerechten en pizza’s. Een dessert mag natuurlijk niet ontbreken wanneer je uit eten gaat dus laat zeker wat plaats over voor een van onze heerlijke desserts.

Voor de kinderen

Er is een uitgebreid Tommie & Lila kindermenu voor kinderen. Kom je samen met de kinderen en slaat de verveling bij hen toe? Geen zorgen, zij kunnen spelen in de naastgelegen ballenbak.

Wist je dat!?

Bij het bestellen van een hoofdgerecht van de kinderkaart ontvangen de kinderen een munt. Met deze munt kunnen ze sparen voor de tofste Tommie & Lila spulletjes. Wil je weten waarvoor je kan sparen? Neem dan eens een kijkje bij de receptie. Voor meer informatie over deze spaaractie kun je terecht bij de receptie.

Hallo, heb je een vraag over eten en drinken op De Schatberg?

Je kunt bij ons terecht met al je vragen of om te reserveren. 

Schatberg-telefoon.png
Bar_Plaza.jpg

Gezellig samen borrelen

De Plaza is dé perfecte plek om gezellig samen te komen voor een drankje en een klein hapje. We serveren tal van bieren, verschillende cocktails, maar natuurlijk ook voldoende andere warme en koude dranken. Daarnaast kun je de hele dag door bestellen van onze borrelkaart.

Kom jij graag met jouw viervoeter op bezoek? Neem dan plaats op het Lounge Terras waar een medewerker graag helpt met een waterbak. 

Voor de echte bierliefhebbers

hebben wij verschillende speciaal bieren toegevoegd aan de drankkaart! Dit betekent dus dat het tijd is om te borrelen en dat doe je natuurlijk onder het genot van heerlijke borrelhapjes. Vergeet je niet in te checken op “Untappd”!

Bier.jpg
De Plaza 05

De Plaza

De Schatberg
De Schatberg