ABC restaurant Sevenum

Laat je verbazen en geniet van

outlineslogo.png
De Schatberg
De Schatberg
340-_MG_0390.jpg

Beeld je eens in...

Genieten van een vers bereid pastagerecht in het nostalgische Italië met een tafeltje onder de druiventrossen, eten met stokjes in het Japanse sushirestaurant, ruik de verse vis met het gevoel dat je aan de zee zit, waan je in een westernwereld en geniet van een perfecte steak, proef de kruiden van de Mexicaanse taco’s en haal je drankjes aan de beachbar in Hawaii..

Zo en dat was nog maar een korte reis. Waar we voorheen heel de wereld voor af reisden, loop je bij ABC Restaurant Sevenum nu binnen in één wereld waar smaken en culturen uit verschillende keukens van over de hele wereld samenkomen. Het gaat bij het ABC Restaurant niet alleen om het eten, maar ook om de belevenis die jij als gast ervaart.

359-_MG_0589.jpg
outlineslogo.png

Hoe werkt het?

Wanneer je komt eten bij het ABC restaurant kun je kiezen uit een basisarrangement: 2 uur onbeperkt eten en drinken (m.u.v. alcoholische dranken). Dit arrangement kun je eventueel uitbreiden met extra opties. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een extra uur eten en drinken of het toevoegen van een alcoholarrangement. Bij het alcoholarrangement zitten drie alcoholische dranken bij inbegrepen.

Hebben de kinderen hun buikjes vol, maar wil je zelf nog eens je bord opscheppen? Dan kunnen de kinderen gaan spelen, klimmen en klauteren in een van de indoor speeltuinen.

349-_MG_0515.jpg

Ben je een bewuste eter?

Kies voor de healthy options

Natuurlijk is er ook gedacht aan vegetarische gerechten en aan gluten- en lactosevrij eten. Vegetarische gerechten bestel je bij het restaurant van Daily Fresh Fish en bij de chef-kok van The Mexican geef je door dat je gluten- en lactosevrij wilt eten.

Eet je graag bewust? We hebben minimaal veertig gerechten gelabeld met Healthy Option. Zo hoef je niet uit te pluizen wat het vet- of suikergehalte is. Deze gerechten zijn absoluut lekker, gezond en verantwoord. Je herkent ze aan het groene Healthy Options logo op de buffetkaartjes. Sommige gerechten wisselen met de seizoenen.

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden