Snackpunt

Snackpunt

Op vakantie mogen we snacken en te veel ijsjes eten, toch?

Logo outlines.png
De Schatberg
De Schatberg

Snackpunt

Geen zin om zelf te koken en wil je voor lekker, snel en makkelijk gaan? Bestel en geniet van een huisgemaakte burger, pizza’s, verse frietjes en veel verschillende snacks. Voor de kleinsten onder ons hebben we speciale aanbiedingen. Namelijk de kinderbox en de kinderpizza die ze zelf kunnen samenstellen!

Een ijsje op de hand. Mooi of geen mooi weer, bij het Snackpunt kun je het hele jaar door terecht voor heerlijk Italiaans schepijs, verpakte handijsjes en een milkshake met jouw favoriete smaak.

Samen bij de tent, in het chalet of huisje party grillen? Met het partygrill-pakket hoef je niet weg van je eigen accommodatie, bij het pakket wordt namelijk een party grill zelf en een heerlijke samenstelling van vleessoorten, diverse bakgroenten, aardappeltjes en nog veel meer geleverd. Je kunt de partygrill bestellen bij onze receptie of bij een van onze horecapunten. 

_DSC0468_bewerkt.jpg

Snackpunt

Wist je dat!?

Bij het bestellen van de Tommie & Lila kindergerechten en de Lekkerbekkenbox ontvangen de kinderen een munt. Met deze munt kunnen de kinderen sparen voor de tofste Tommie & Lila spulletjes. Wil je weten waarvoor je kan sparen? Neem dan eens een kijkje bij de receptie op de beeldschermen.Hier kun je ook terecht voor al je vragen over de spaaractie. 

TOMMIE_EN_LILA-(1)-2.jpg
De Schatberg
De Schatberg