Snackpunt

Snackpunt

Op vakantie mogen we snacken en te veel ijsjes eten, toch?

Logo outlines.png
De Schatberg
De Schatberg

Snackpunt

Een coronatoegangsbewijs is hier niet nodig

Geen zin om zelf te koken en wil je voor lekker, snel en makkelijk gaan? Bestel en geniet van een huisgemaakte burger, pizza’s, verse frietjes en veel verschillende snacks. Voor de kleinste onder ons hebben we speciale kindersnacks. Namelijk de Lekkerbekkenbox van Tommie Tomaat & Lila Lavendel en de kinderpizza die ze zelf kunnen samenstellen!

Een ijsje op de hand. Mooi of geen mooi weer, bij het Snackpunt kun je het hele jaar door terecht voor heerlijk Italiaans schepijs, verpakte handijsjes en een milkshake met jouw favoriete smaak.

Samen bij de tent, in het chalet of huisje party grillen? Met het partygrill-pakket hoef je niet weg van je eigen accommodatie, bij het pakket wordt namelijk een party grill zelf en een heerlijke samenstelling van vleessoorten, diverse bakgroenten, aardappeltjes en nog veel meer geleverd.

Eten_counter-40.jpg

Snackpunt

Openingstijden

Maandag 17.00 - 21.00
Dinsdag 17.00 - 21.00
Woensdag 17.00 - 21.00
Donderdag 17.00 - 21.00
Vrijdag  17.00 - 21.30
Zaterdag 12.00 - 21.30
Zondag  21.00 - 21.00

Wist je dat!?

Bij het bestellen van de Tommie & Lila kindergerechten en de Lekkerbekkenbox ontvangen de kinderen een munt. Met deze munt kunnen de kinderen sparen voor de tofste Tommie & Lila spulletjes. Wil je weten waarvoor je kan sparen? Neem dan eens een kijkje in de vitrine bij het Eetcafé Trattoria. Voor meer informatie over deze spaaractie kun je terecht bij de receptie.

TOMMIE_EN_LILA-(1)-2.jpg
De Schatberg
De Schatberg