_Q5A6152.jpg

Kindercamping Zuid-Limburg

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg

Kindercamping Zuid-Limburg

Zoek je een geschikte kindercamping in Zuid-Limburg? Dan is De Schatberg in Sevenum hoogstwaarschijnlijk de perfecte vakantiebestemming voor jou! Onze kindercamping, gelegen in (Zuid) Limburg, is namelijk speciaal gericht op (kleine) kinderen en tieners. De camping is daardoor ideaal om te kamperen met het hele gezin.

Bij De Schatberg doen wij ons best om voor iedere leeftijd en elk type bezoeker de leukste activiteiten te organiseren. Geen zorgen de kinderen hoeven zich dus geen moment te vervelen bij ons.

150-_MG_8577.jpg

Mogelijkheden voor kleine kinderen op onze kindercamping

Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat onze allerkleinste bezoekers een unieke vakantie beleven. Zo hebben wij op onze kindercamping in (Zuid) Limburg speciaal voor de allerkleinsten onder ons bijzondere kindervelden ingericht. Op deze kinderveldjes hebben we diverse speelgelegenheden aangebracht zodat jouw kinderen de hele dag ongestoord kunnen spelen en ravotten en jij in alle rust kunt genieten van een drankje.

Deze kampeerplaatsen van ruim 120 m², zijn voorzien van 10 ampère stroom, een tv-aansluiting en water (in de winter afgesloten i.v.m. vorst). De plaatsen zijn heerlijk ruim en hebben hierdoor voldoende speelgelegenheid op de kampeerplek. Vanuit de meeste plaatsen heb je ook nog eens zicht op een speeltuintje. Voor deze plekken geldt zeker: wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook. Ben jij benieuwd?

De leukste activiteiten op onze kindercamping in Zuid-Limburg

Naast de diverse faciliteiten, wordt er ook een animatieprogramma aangeboden in de schoolvakanties en het gehele jaar door in de weekenden. Zo organiseert het animatieteam van onze kindercamping op deze dagen diverse activiteiten voor jong en oud. Dit maakt ons park bij uitstek een perfecte bestemming voor de kinderen. 

Speciaal voor de jongste bezoekers (tot 11 jaar) is er bijvoorbeeld de Tommie & Lila Club. Voor tieners en jongvolwassenen tussen de 11 en 21 jaar is er Ted. En voor onze (jong) volwassenen bezoekers is er D-Joy. Op deze manier bieden wij voor ieder wat wils. Ben je benieuwd naar het volledige activiteitenprogramma?

Wij staan voor je klaar!

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over een vakantie bij de Schatberg.

Schatberg-telefoon.png
_Q5A7378.jpg

"Een unieke beleving, zelfs voor de allerkleinste"

De Schatberg
De Schatberg