Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

Tommie en Lila Club

Wil jij Tommie & Lila alvast leren kennen? Download hier alvast een leuke tekening! 

0-4 jaar * Tommie & Lila Club

Ontdekken en genieten zijn de kernwoorden die wij onze jongste doelgroep willen bieden tijdens hun verblijf op ons park. Onze recreatieruimte, genaamd “De Schatkamer”, is speciaal ingericht voor de activiteiten die aangeboden worden voor kinderen tot en met 11 jaar.

In de meeste Nederlandse schoolvakanties kunnen de kinderen tussen de 0 en 4 jaar o.a. genieten van een baby/peuter instuif met boekjes, blokjes en spelletjes. Ook Bollo de beer, Tommie Tomaat en Lila Lavendel vinden het erg gezellig als de kinderen er weer zijn.

In de weekenden buiten de vakanties om is het voor deze doelgroep erg leuk om in De Schatkamer van alles te komen ontdekken en te komen spelen.


4-8 jaar * Tommie & Lila Club
Ben jij tussen de 4 en de 8 jaar dan is er voor jou genoeg te doen. Naast de faciliteiten zoals het binnen- & buitenzwembad bieden we jou tijdens de vakantieperiodes ook een uitgebreid animatieprogramma. Onze entertainers staan tijdens de vakantieperiodes alle dagen van de week voor je klaar en ze nemen je graag mee in de verschillende themawerelden.

Elke ochtend lekker dansen en knutselen. In de middag gaan we verder met verschillende sport- en spel activiteiten. Tommie Tomaat en Lila Lavendel zullen er in de avond zijn om de dag met veel grappen en grollen af te sluiten tijdens het theater.


8-11 jaar * Tommie & Lila Club
Tijdens je verblijf op De schatberg hoef jij je niet te vervelen. Van knutselen, sporten, springkussens, disco en nog veel meer. Samen met andere kinderen gaan we vooral veel plezier maken en genieten van alle leuke activiteiten die we gaan doen.

Tijdens de vakantieperiodes nemen we je mee in de verschillende thema’s. Van stoere detectives naar een fantasierijke sprookjesweek en voor de echte sportievelingen is een leuk voetbal of volleybaltoernooi natuurlijk ook super cool. Alle weekenden en vakanties staan de entertainers voor je klaar en in de zomer zelfs 7 dagen per week. Niets is te gek voor een Schatbergtastische tijd!