Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

kinderveld

Niets is fijner dan met de kinderen en de caravan, camper of tent op vakantie gaan. Al helemaal wanneer u voor het speciale kinderveld van De Schatberg kiest. Speciaal voor families met kinderen heeft De Schatberg kinderveldjes met diverse speelgelegenheden zodat uw kinderen de hele dag ongestoord kunnen spelen en ravotten.

Deze plaatsen van ±120 m², voorzien van 10 ampère stroom, een tv-aansluiting en water (in de winter afgesloten i.v.m vorst), zijn heerlijk ruim en hebben hierdoor voldoende speelgelegenheid op de kampeerplek. Vanuit de meeste plaatsen heeft u ook nog eens zicht op een speeltuintje.

Voor deze plekken geldt zeker: wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook.

Op De Schatberg zullen uw kinderen zich niet vervelen. Er is hier namelijk zoveel te doen.

  • Speciaal voor de kinderen is er in de meeste schoolvakanties en in alle weekenden animatie op het park. De hele dag doen onze animatiemedewerkers hun best om iedereen blij te maken met leuke, actieve en creatieve activiteiten.
     
  • Op de camping bevinden zich diverse speeltuinen waaronder een waterspeeltuin en een machotuin voor oudere kinderen.
     
  • In de minihaven kiezen uw kinderen hun eigen schip waarmee ze als kapitein van hun eigen boot op het binnenwater kunnen varen.
     
  • Na al deze activiteiten is het natuurlijk tijd voor een lekker hapje. Bij het Snackpunt kunnen de kinderen smullen van de Smulbox met frietjes, een snack en een leuke verrassing. Ook in ons Serre Restaurant hebben we speciaal voor de kinderen een kindermenu samengesteld.