_Q5A7011.jpg

Weekendje weg met hond

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg
bal
bal
Logo outlines.png

Weekendje weg met hond

Wil je binnenkort een weekendje weg met je hond? Dan is vakantiepark De Schatberg in het Noord-Limburgse Sevenum de ideale uitvalsbasis voor jullie. Op deze camping ben je gewoon welkom met jouw trouwe viervoeter. Ook voor hondenbezitters is er een ruime keuze uit kampeerplaatsen en accommodaties. Op onze plattegrond is een apart gedeelte van ons recreatiepark aangemerkt als gebied voor honden en hun baasjes. Hier mogen honden overal rondlopen en heeft jouw viervoeter alle vrijheid om te rennen en springen bij het trimparcours of een fris bad te nemen in onze hondenzwemvijver.

Op vakantie met je hond

Wij vinden het leuk dat jouw hond meegaat tijdens een weekendje weg. Daarom hebben wij een aantal kampeerplekken en bungalows speciaal voor gasten met honden gereserveerd. Per kampeerplek of accommodatie mogen er maximaal twee viervoeters meegenomen worden. De honden mogen in een bepaald gebied van ons vakantiepark los rondlopen en kunnen zich hier helemaal uitleven. Tijd voor hun behoefte, dan hebben wij voor viervoeters een apart toilet. Bij de supermarkt Spar Enjoy op de camping zijn er speciale hondenzakjes te koop, zodat je de behoefte van je hond ook netjes kunt opruimen. Alle regels voor honden, zijn terug te vinden in ons hondenreglement.

Schoenen

Een nachtje weg in de natuur

Zijn jullie echte natuurliefhebbers en willen jullie met de hond op pad in de omgeving? De Schatberg ligt dicht bij nationaal park De Groote Peel én is omgeven door groen en water. Trek erop uit met jullie eigen fiets of huur een fiets  bij de fietsverhuur op de camping. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes met De Schatberg als startpunt verkrijgbaar bij de receptie en entertainment balie. Zo kunnen jullie de prachtige omgeving met jullie hond ontdekken.

Boek nu een weekendje weg voor jullie en jullie hond(en)

Zijn jullie overtuigd en willen jullie graag jullie vakantie met jullie hond vieren op De Schatberg? Reserveer dan nu een kampeerplaats of accommodatie met jullie viervoeter(s) op De Schatberg. Bekijk alle faciliteiten op onze website en ontdek wat wij voor honden extra te bieden hebben. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden