_Q5A7642.jpg

Faciliteiten voor honden

Om het voor de trouwe viervoeters nog leuker te maken

outlineslogo.png
De Schatberg
De Schatberg

Met je hond op De Schatberg

Vakantie is er natuurlijk om te ontspannen en gezellig spelletjes te spelen. Dat geldt ook voor je huisdier!

Gaat de hond mee op vakantie? Wat leuk! De trouwe viervoeters zijn namelijk een onderdeel van het gezin en daarom op een groot deel van ons park van harte welkom. Net als voor het vermaak van de kinderen is er ook aan de honden gedacht. Honden kunnen bijvoorbeeld samen met hun baasje rennen, spelen en springen in het trimparcours.

Is jouw hond helemaal gek van water? Dan ligt naast het trimparcours een zwemplaats voor honden waar ze lekker kunnen plonsen en afkoelen wanneer het warm weer is.

_Q5A7547.jpg
outlineslogo.png

Kamperen met je hond

Op de kampeerplaatsen op onze hondenvelden zijn maximaal 2 honden per plaats toegestaan mits deze honden zijn aangemeld. De eigenaren met hun honden moeten zich houden aan het hondenreglement. Voor hulphonden worden er uitzonderingen gemaakt op enkele regels van het reglement. Het reglement en meer informatie over hulphonden zijn verkrijgbaar bij de receptie.

_Q5A7420.jpg

Voor onze viervoeters

Speciaal voor de trouwe viervoeters zijn er hondentoiletten aanwezig. Om de behoefte van uw hond netjes op te ruimen zijn er bij de receptie en in de ‘Spar Enjoy De Schatberg’ supermarkt speciale hondenzakjes te koop. 

De Schatberg
De Schatberg