SRG_01_193338.jpg

Faciliteiten

alle informatie over de

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg

Op naar de receptie

De receptie, de plaats waar je wordt ontvangen met een glimlach en waar je met al jouw vragen en opmerkingen terecht kunt. Blijf dus vooral niet lopen met deze vragen, want wij helpen jou graag om jouw verblijf vlekkeloos en soepel te laten verlopen.

Wil je graag weten wat er op De Schatberg en in de omgeving te doen is? De medewerkers van de receptie vertellen je graag over de mogelijkheden en activiteiten die De Schatberg en haar omgeving voor jou te bieden heeft. Alvast zelf het een en ander inlezen? Bij de receptie ligt genoeg aan foldermateriaal. 

Bij de receptie kun terecht voor de aanschaf van o.a. wasmuntjes, fietsroutes en visvergunningen.

Ticketverkoop

Bij de receptie kun je ook terecht voor de aankoop van tickets voor:

Ook online staan wij voor je klaar!

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

employees.png
_Q5A5170-bewerkt.jpg

Sanitaire voorzieningen

Met je toilettas onder je arm en een handdoek over je schouder naar het sanitair gebouw voor een heerlijke warme douche of met een bak vol vieze vaat op pad om de afwas te gaan doen; dat is écht kamperen.

De toiletgebouwen beschikken over de volgende onderdelen:

  • Toiletten
  • Warme douches
  • Wastafels
  • Kinderbad

Heb jij geen zin om zelf af te wassen? Ontdek dan door verder te lezen, waar je gebruik kan maken van een vaatwasser. 

IMG_0028.JPG
outlineslogo.png

Milieustraat

Bij de ingang van het park, achter de fietsverhuur, ligt de milieustraat. Hier kun je al je restafval, glas en papier deponeren. Wij vragen je vriendelijk het afval te scheiden in de daarvoor bestemde afvalbakken, afval alleen in zakken te deponeren en het papier en karton klein te maken.

Daarmee draagt iedereen zijn of haar steentje bij aan het behouden van de mooie natuur!

_Q5A7011.jpg

Faciliteiten voor honden

Vakantie is er natuurlijk om te ontspannen en gezellig spelletjes te spelen. Dat geldt ook voor je huisdier!

Gaat de hond mee op vakantie? Wat leuk! De trouwe viervoeters zijn namelijk een onderdeel van het gezin en daarom op een groot deel van ons park van harte welkom. Net als voor het vermaak van de kinderen is er ook aan de honden gedacht.

IMG_0035.JPG
Logo outlines.png

Fietsverhuur

Wil jij lekker actief de omgeving op de fiets verkennen, maar heb je geen fietsen meegenomen? Geen probleem! Op De Schatberg hebben we een fietsverhuur waar je terecht kunt voor verschillende soorten huurfietsen. Lees snel verder voor de mogelijkheden en de tarieven.

Ken jij ze al?!

Ollie, Keesie en Casper

De drie ezeltjes van De Schatberg!

Met het 50-jarige bestaan van De Schatberg heeft het personeel de twee ezels Ollie en Keesie cadeau gedaan aan de directie en in de zomer van 2020 is onze lieve Casper geboren.

Ben je nog niet langs geweest bij Ollie, Keesie en Casper? Kom dan snel eens langs om ze gedag te komen zeggen.

Wist je dat?!

Sevenum het rijk van de ezels wordt genoemd! Namelijk 'ut Ezelsriek' op z'n dialect.

059.jpg
Logo outlines.png

Vissen op De Schatberg

Heb jij een passie voor hengelsport en doe je op vakantie niets liever dan tot rust komen aan de waterkant? Op ons park vind je diverse meren waar je op jacht kunt gaan naar jou droomvangst. Er kan op meer dan 20 hectare water gevist worden op De Schatberg!

Ontdek het park

Kamperen of huren?

De Schatberg
De Schatberg
Corona Aankomst en vertrek Faciliteiten Betalen en factureren Reserveren Aanpassen en annuleren Huisdieren Vanaf Vanaf Van tot Boek nu Bekijk meer Ik wil snel naar: Wissen Zwemmen Wij zijn vandaag Geopend Gesloten Ontdek het park

Prijzen en Beschikbaarheid

Kies jouw aankomstdatum en verblijfsduur

Verblijf
Verblijfsperiode: tot en met Selecteer een verblijfsperiode Boeken Terug Openingstijden Vandaag Morgen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Animatie Activiteiten Eten & Drinken Zwemmen FEC Sevenum Corona Openingstijden Selecteer je aankomstdatum Het programma van Hoe laat? Wat? Waar? Voor wie? Alle vragen bekijken Inklappen