_Q5A6736.jpg

Sanitaire voorzieningen

Lees hier alles over de

outlineslogo.png
De Schatberg
De Schatberg
_Q5A6547.jpg

Wat moet je weten?

De sanitair gebouwen liggen verspreid over de kampeervelden van het park en zijn voorzien van toiletten, warme douches, wastafels en een kinderbad. Het gebruik van zowel warm water als de verwarmde douches is voor de verblijfsgasten gratis.

Enkele van deze sanitair gebouwen beschikken ook over mindervalide ruimtes, wasmachines en droogtrommels. Geen zin om af te wassen? Het A2-sanitair gebouw beschikt zelfs over vaatwassers!

Let op! Voor het gebruikt van wasmachines, droogtrommels en vaatwassers heb je muntjes nodig, deze zijn te koop bij de receptie.

Het sanistation bevindt zich (vanuit de ingang gezien) achter het centrumgebouw aan de rechterkant.

Ontdek De Schatberg

Bezoek de online receptie

Ben je op zoek naar praktische informatie? Of heb je een vraag? Bezoek dan onze online receptie, wellicht hebben we daar een antwoord voor je klaar staan. 

Bij de online receptie vind je onder andere antwoord op veel gestelde vragen, belangrijke documenten en openingstijden. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op! 

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

employees.png
De Schatberg
De Schatberg
Corona Aankomst en vertrek Faciliteiten Betalen en factureren Reserveren Aanpassen en annuleren Huisdieren Vanaf Vanaf Van tot Boek nu Bekijk meer Ik wil snel naar: Wissen Zwemmen Wij zijn vandaag Geopend Gesloten Ontdek het park

Prijzen en Beschikbaarheid

Kies jouw aankomstdatum en verblijfsduur

Verblijf
Verblijfsperiode: tot en met Selecteer een verblijfsperiode Boeken Terug Openingstijden Vandaag Morgen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Animatie Activiteiten Eten & Drinken Zwemmen FEC Sevenum Corona Openingstijden Selecteer je aankomstdatum Het programma van Hoe laat? Wat? Waar? Voor wie? Alle vragen bekijken Inklappen