059.jpg

Vissen op
De Schatberg 

Logo outlines.png
De Schatberg
De Schatberg
VISVIJVER_VISSEN_MAN_MEER_VISHENGEL_UITZICHT_VILLETTA'S.jpg

Vissen: een populaire watersport

Ben jij nieuwsgierig naar alles wat er zich onder water afspeelt en kom jij compleet tot rust aan de waterkant terwijl je lekker van het zonnetje geniet? De Schatberg deelt de passie voor hengelsport met jou en beschikt daarom over diverse meren waar je op jacht kunt gaan naar jouw droomvangst. Op ons park kan er op meer dan 20 hectare water gevist worden!

Catch of the day

Een combinatie van kennis en geluk zal bepalen hoe jouw trofee eruit zal zien, want de vangst is tenslotte de trofee. Oh ja! Vergeet niet om dit mooie moment vast te leggen! Het kan namelijk zomaar zijn dat je met een Baars, Brasem, Koolblei, Karper, Meerval of Paling op de foto komt te staan.

Logo outlines.png

Viswedstrijden

Wil jij je passie voor hengelsport delen met andere en ben je competitief ingesteld? Doe dan mee met een van de wedstrijden die worden georganiseerd in het hoogseizoen. Voor zowel volwassenen als voor kinderen worden er in juli en augustus viswedstrijden georganiseerd door onze eigen visclub.

Wanneer deze wedstrijden plaatsvinden wordt bekend gemaakt in het animatieprogramma. 

bird
068.jpg

Visvergunning en -reglement

Om je hengel uit te mogen werpen in één van onze vijvers dien je in het bezit te zijn van een Schatberg-visvergunning. Deze zijn verkrijgbaar bij onze receptie. Vissen zonder vergunning kan beboet worden.  

In het visreglement kun je lezen hoe wij op De Schatberg met het vissen omgaan, aan welke regels je je dient te houden en wanneer je mag nachtvissen.

Tarieven

Een visvergunning is alleen verkrijgbaar wanneer je op De Schatberg overnacht.

Volwassenen € 6,- per week
Kinderen ( 7 t/m 13 jaar) € 2,50 per week
bird

Bezoek de online receptie

Ben je op zoek naar praktische informatie? Of heb je een vraag? Bezoek dan onze online receptie, wellicht hebben we daar een antwoord voor je klaar staan. 

Bij de online receptie vind je onder andere antwoord op veel gestelde vragen, belangrijke documenten en openingstijden. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op! 

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden