_Q5A5664.jpg

Nachtje weg Nederland

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg

Samen overnachten in Nederland

Laat je samen verbazen op De Schatberg. Of je nu plannen maakt om samen een nachtje weg te gaan met vrienden, familie gaat bezoeken in Limburg en nog een slaapplek nodig hebt of gewoon goedkoop met z’n tweeën een weekendje weg wil. In de omgeving van De Schatberg is genoeg te doen om je met z’n tweeën of met het gezin te vermaken. Ook als je op pad gaat met tieners, biedt onze camping genoeg mogelijkheden. Met een animatieteam dat jaarrond actief is in de weekenden en extra tijdens de Nederlandse vakanties en feestdagen, hoef je je op De Schatberg nooit te vervelen.

blaadjes4

Een nachtje weg in de natuur

Zijn jullie echte natuurliefhebbers en willen jullie verblijven in een natuurlijke omgeving? De Schatberg ligt dicht bij nationaal park De Groote Peel én is omgeven door groen en water. Alleen al op de camping vind je een zwemvijver, visvijver en water waarop men kan waterskiën bij goed weer. Trek erop uit met jullie eigen fiets of huur een fiets  bij de fietsverhuur op de camping. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes met De Schatberg als startpunt verkrijgbaar bij de receptie en entertainment balie.

Boek nu een nachtje weg in Nederland

Willen jullie binnenkort een nachtje weg in eigen land, maar hebben jullie nog niets geboekt, reserveer dan nu een kampeerplaats of accommodatie op De Schatberg. Bekijk alle faciliteiten op onze website en ontdek wat er allemaal te doen is in de omgeving van ons vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

employees.png
De Schatberg
De Schatberg