_Q5A8260-bewerkt.jpg

Nachtje weg met gezin

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg

Nachtje weg met gezin

Wil je een nachtje weg met gezin? Een gezellig avondje uit combineren met een feestelijke overnachting met het gezin? Dat kan tijdens een vakantie, maar natuurlijk ook spontaan een keer in het weekend. Een nachtje weg met het gezin is de ideale gelegenheid om leuke plekken te ontdekken en lekker te ontspannen samen met de kinderen. Zo kun je bijvoorbeeld komen genieten bij De Schatberg in Sevenum. Onze park, gelegen in Limburg is de perfecte bestemming voor een nachtje weg met je gezin.

Kom lekker kamperen in Limburg met je eigen tent, caravan of camper of ervaar het echte luxe kampeergevoel in een van onze accommodaties. Benieuwd naar al onze accommodatie en kampeerplaatsen?

Een nachtje weg naar De Schatberg is vakantieplezier voor het hele gezin

De Schatberg is een gezellig en veelzijdig familiepark met zeer uitgebreide voorzieningen, waarvan de meeste het hele jaar door geopend zijn. Met een verscheidenheid aan kampeerplaatsen en een breed aanbod aan sport-, spel- en ontspanningsmogelijkheden bieden wij voor ieder wat wils, zodat jong en oud kan komen genieten van een heerlijke vakantie op onze camping.

Naast alle faciliteiten op het park zelf, biedt FEC Sevenum ook een mooie invulling voor een dagje uit. Zo geniet je bij minder mooi weer in dit multifunctionele pand alsnog van een leuke experience.

Kinderen tot ongeveer tien jaar hebben de dag van hun leven in de unieke binnenspeeltuin Mattel Play! De iets oudere kinderen vanaf acht jaar (en ouder) kunnen hun energie kwijt bij The Portal Action House en The Portal Lasergame. De stoere lasergamehal is óók geschikt voor volwassenen die zich nog kind voelen en van actie houden.

Tussendoor geniet je bij FEC Bar & Balls van een lekker drankje en een borrelhapje. Dit is dé sportbar van Sevenum, waar papa zijn favoriete sportwedstrijd kan volgen! Om de dag helemaal voldaan af te sluiten kun je met het gehele gezin een avondje all-inclusive eten en drinken bij het ABC Restaurant. FEC Sevenum is direct gelegen aan de ingang van het vakantiepark.

outlineslogo.png
Kinderveld

De leukste acties voor een nachtje weg met het gezin

Een nachtje weg met het gezin wordt natuurlijk nog leuker met een speciale actie of aanbieding. Op vertoon van je ACSI of Camping Key Card, boek je een supercomfort plaats voor slechts € 24,50 of een totaalcomfort plaats voor maar € 27,50! Benieuwd naar alle acties en aanbiedingen?

_Q5A7953.jpg

"Een vakantie voor het hele gezin om nooit te vergeten"

De Schatberg
De Schatberg