_Q5A8260-bewerkt.jpg

Nachtje weg met gezin

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
zandkasteel
_Q5A8155.jpg
zandkasteel
Logo outlines.png

Nachtje weg met gezin

Wil je binnenkort een goedkoop nachtje weg in Limburg? Boek dan nu jullie weekendje weg bij De Schatberg in Sevenum. Op dit recreatiepark kun je zowel kamperen als accommodaties huren. Ook luxe lodges en bungalows kunnen gereserveerd worden tegen een voordelig tarief. Bij aankomst ligt alles voor je klaar. De meeste faciliteiten zijn gratis voor alle gasten, dus ook voor gasten die een goedkoop nachtje weg geboekt hebben. Met verschillende restaurants, binnen- en buiten zwemmen en voordelige uitstapjes in de omgeving, is deze camping ideaal voor een goedkope, mini vakantie.

_Q5A5664.jpg

Samen goedkoop kamperen of logeren

Kamperen of een accommodatie huren op De Schatberg hoeft niet duur te zijn. Of je nu samen met vrienden een goedkoop nachtje weg gaat of met je partner (en kinderen) een goedkoop weekendje weg wilt boeken. Er is genoeg te doen In de omgeving van De Schatberg. Ontdek de omgeving met z’n tweeën of met het hele gezin. Ook als je op pad gaat met tieners, biedt onze camping genoeg mogelijkheden. Met een animatieteam dat jaarrond actief is in de weekenden en extra tijdens de Nederlandse vakanties en feestdagen, hoef je je op De Schatberg nooit te vervelen.

Buitencentrum-min.JPG

Een nachtje weg in de natuur

Zijn jullie echte natuurliefhebbers en willen jullie verblijven in een natuurlijke omgeving? De Schatberg ligt dicht bij nationaal park De Groote Peel én is omgeven door groen en water. Alleen al op de camping vind je een zwemvijver en visvijver waar je gratis kunt genieten van de natuur. Trek erop uit met jullie eigen fiets of huur voordelig een fiets  bij de fietsverhuur op de camping. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes met De Schatberg als startpunt verkrijgbaar bij

Boek nu een goedkoop nachtje weg op De Schatberg

Willen jullie binnenkort een voordelig nachtje weg in eigen land, maar hebben jullie nog niets geboekt, reserveer dan nu een kampeerplaats of accommodatie op De Schatberg. Bekijk alle faciliteiten op onze website en ontdek wat er allemaal te doen is in de omgeving van ons vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg