De Schatberg
Groeps-3.jpg

16 - 32 persoons groepswoning

Groepswoning voor 16 t/m 32 personen

Ben je met een groot gezelschap tussen de 16 en 32 personen? Dan is het Lakeside groepshotel op vakantiepark De Schatberg, aangeboden door Landal GreenParks, perfect voor jou. De gehele accommodatie is afgestemd op een groot gezelschap.

Deze groepsaccommodatie bestaat uit 10 tweepersoonskamers met badkamer ensuite (incl. toilet). Daarnaast zijn er 3 familiekamers voor 4 personen met zit- en eethoek, separaat toilet en eigen badkamer met ligbad. De gezamenlijke ruimte bestaat uit een grote woonkamer met meerdere zithoeken, grote eetkamer en volledig ingerichte ruime keuken. Via de woonkamer kom je in een grote serre met aangrenzend terras.

Deze groepsaccommodatie beschikt niet alleen over tal van ruimte, maar ook over luxe. Er is namelijk een ontspanningsruimte met (infrarood) sauna’s, een Turks stoombad en een extra douchruimte. Of je nu met je familie, vriendengroep of collega’s bent; je hebt gegarandeerd een gezellige en ontspannen tijd in dit groepshotel.

Voor meer informatie over deze groepswoning, prijzen en beschikbaarheid verwijzen we je graag door naar de website van Landal GreenParks:

www.landal.nl/parken/domein-de-schatberg

employees.png

Wij staan voor jou klaar!

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over een vakantie bij de Schatberg.

De groepswoning van Landal GreenParks bestaat uit:

  • 10 slaapkamers
  • 3 familiekamers
  • Een groot terras met tuinmeubilair
  • Een grote woonkamer met meerdere zithoeken
  • Een volledig ingerichte ruime keuken met vaatwasser
  • Een luxe ontspanningsruimte met sauna en Turks stoombad

Boek hier de groepswoning

Binnenkijken in de groepswoning

De Schatberg
De Schatberg