Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

supercomfortplaats, kamperen met privé sanitair

Kamperen, heerlijk! Doorgaans worden de toiletvoorzieningen natuurlijk met andere gasten gedeeld. Doet u dit persoonlijk liever niet? Dan zijn onze Supercomfortplaatsen misschien wel wat voor u.

Bij De Schatberg kunt u kiezen voor de luxe van privé sanitair. Op uw kampeerplaats van maar liefst ±150 m² (inclusief sanitairgebouw) beschikt u over uw eigen sanitairgebouw. De eigen douche, toilet en wastafel die hier voor u klaar staan bieden u de luxe van privé, zonder af te doen aan het kampeergevoel. De plaatsen beschikken over 10 ampère stroom en een tv-aansluiting.

De helft van deze plaatsen zijn uitgerust met vloerverwarming. De andere helft heeft dit niet, het water is hier in de winter dan ook afgesloten i.v.m. vorst. Wilt u graag een Supercomfortplaats met, of juist zonder vloerverwarming reserveren? Neem dan contact op met onze receptie.

Een aantal van deze plaatsen is ook geschikt voor mindervaliden.

    

Naast de luxe van uw eigen sanitair ook genieten van de luxe van een privé keuken? Of misschien een privé sauna en bubbelbad om heerlijk tot rust te komen op uw vakantie op De Schatberg? U vindt het op camping De Schatberg!