_Q5A7365.jpg

Camping aan het water Nederland

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
opblaasdonut
VISSEN_MAN.jpg
opblaasdonut
Logo outlines.png

Camping aan het water Nederland

Zeg je leuke camping aan het water in Nederland, dan kom je als vanzelfsprekend uit bij vakantiepark De Schatberg in Sevenum. Deze Limburgse camping is omgeven door groen en water en ligt dicht bij Nationaal Park De Groote Peel. Je kunt hier kamperen, maar ook een bungalow huren in een Giethoorn-achtige setting. Voor groepen vind je hier watervilla’s, voor 10 tot 14 personen of een groepshotel voor groepen van 16 tot 32 personen. Deze villa’s kijken uit over de grote zwemvijver en liggen, zoals de naam al doet vermoeden, direct aan het water. Liever een accommodatie of kampeerplek, die niet direct aan het water ligt, bijvoorbeeld in verband met kleine kinderen, ook dan kun je bij De Schatberg terecht.

bird

Activiteiten in en op het water

Aangezien De Schatberg omgeven is door groen en water vind je hier ook behoorlijk wat activiteiten in en op het water. ’s Zomers kun je heerlijk zwemmen in onze zwemvijver met ligweide en zandstrand. Op dezelfde vijver is het mogelijk om te kanoën en de camping vanuit het water te bekijken. Hou je van wat meer avontuur, dan is het waterskiën op onze andere vijver wellicht iets voor jou. Hou je niet van zwemmen in natuurwater of is het weer niet zo geweldig, dan bieden ons buitenbad en binnenzwembad genoeg waterplezier.

zandkasteel

Uit eten aan het water

De Schatberg is bij uitstek een camping voor liefhebbers van water. Daarom hebben we een loungeterras dat grenst aan de grote zwemvijver. Vanaf hier heb je uitzicht over het zwemwater en kun je op zomeravonden de zon zien zakken in het meer. Overdag wordt hier lunch geserveerd en ‘s avonds kun je genieten van een diner of borrelhapje en drankje naar keuze. Op onze website kun je de lunch- en dinerkaart alvast bekijken en spreekt het je aan, dan kun je meteen reserveren. Voor kinderen is er een speciale kindermenukaart. Dat wordt smullen!

Boek nu onze camping aan het water in Nederland

Wil jij binnenkort vakantie vieren aan het water? Boek dan nu eenvoudig je verblijf op onze camping aan het water in Nederland. Bekijk alle faciliteiten op onze website en ontdek wat er nog meer te doen is op ons vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg