last minute camping Nederland

Last minute camping Nederland

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg
_Q5A8294.jpg

Last minute camping Nederland

Op zoek naar een last minute camping in Nederland? Wacht niet langer en kijk snel of er nog een geschikte plaats vrij is. Onze camping beschikt over diverse kampeerplaatsen, bungalows, chalets en lodges. Onze camping is geschikt voor zowel jong én oud, een heerlijke plek voor het hele gezin. Het is kindvriendelijk ingericht, zodat niemand zich hoeft te vervelen. We hebben vele faciliteiten om de kinderen de hele dag te vermaken. Uiteraard zijn er ook voldoende faciliteiten voor volwassenen. Kortom: boek nu snel last minute onze camping in Nederland.

Onze kampeerplaatsen

Voor het echte kampeergevoel kun je terecht op verschillende kampeerplaatsen. Kom je met jonge kinderen? Dan is een kampeerplaats op een kinderveld zeker geschikt. Deze plaatsen zijn speciaal ingericht voor kinderen, met onder andere diverse speeltuintjes in de buurt. Vanaf dit jaar is een kinderveld altijd inclusief entree tot Mattel Play! Sevenum. Uiteraard hebben we ook nog normale kampeerplaatsen op onze camping. Wil je wat meer luxe? Ook dat kan bij ons! Wij beschikken over VIPcomfortplaatsen, Supercomfortplaatsen en Totaalcomfortplaatsen. Verschillende kampeerplaatsen hebben zelfs privé sanitair. Je hebt dan een eigen wc, douche en wastafel. Sommige plekken hebben zelfs eigen mini-spa. Weinig of veel luxe, alles is dus mogelijk. 

Verblijft je liever in een accommodatie? Dat is ook zeker mogelijk. Wij beschikken over diverse accommodaties op onze camping! Bekijk of er last-minute nog een plek vrij is op onze camping in Nederland!

Faciliteiten op onze camping

Onze camping barst van de faciliteiten. Voor iedereen is er wel iets te beleven. Zo hebben wij meerdere faciliteiten om lekker actief bezig te zijn. Denk hierbij aan een zwembad met whirlpool, een bowlingbaan, paintballen, waterskiën, wakeboarden en nog veel meer. Benieuwd? 

DSC_3128.jpg

"Last-minute genieten van een vakantiebeleving"

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden