DSC_0038.jpg

Vakantiehuisje aan het water vissen

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
SRG_01_25817.jpg

Vakantiehuisje aan het water vissen

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje aan het water waar je ook nog eens kunt vissen? Dit kan bij De Schatberg! De Schatberg is een vijfsterrencamping gelegen in het Limburgse Sevenum. Wij bieden zowel campingplaatsen als verhuuraccommodaties aan. Op de camping is genoeg te doen voor jong én oud. Er zijn verschillende activiteiten te doen voor kinderen, zodat ook zij zich geen moment hoeven te vervelen en jij rustig kunt genieten van je vakantie.

Vakantie aan het water

Veel van onze vakantiehuisjes liggen aan het water. Wij beschikken over 4 t/m 14 persoons bungalows, variërend in faciliteiten en comfort. Deze bungalows liggen aan gezellige hofjes direct aan het water. Dit zorgt natuurlijk voor een prachtig uitzicht. Naast deze bungalows beschikken wij ook nog over verschillende chalets, lodges, stacaravans, glamping tenten en safaritenten. Deze liggen niet altijd direct aan het water, maar ook vanuit deze accommodaties is het water nooit ver weg.  

Naast overnachten aan het water biedt het water nog veel meer mogelijkheden. Zo hebben wij ook een zwemmeer met echt strand, kun je bij ons wakeboarden, kneeboarden én waterskiën over een lengte van maar liefst 783 meter!

VISSEN_MAN.jpg

Visvijver

Onze camping beschikt over 20 hectare water waar gevist kan worden. Hier kun je onder andere vissen op baars, brasem, koolblei, grondel, karper, meerval, paling, rietvoor, blankvoor en zeelt. Het is dus altijd een verassing welke van deze vissoorten je vangt. Dit maakt het extra leuk! Voordat je mag vissen moet je een Schatberg-visvergunning kopen. Deze kun je makkelijk ophalen bij de receptie.

outlineslogo.png
SRG_02_97936.jpg

Boek jouw vakantie aan het water

Wil jij genieten van jouw vakantie aan het water? Boek dan eenvoudig jouw verblijf op onze website. Bekijk alle faciliteiten en ontdek wat er allemaal te doen is op onze camping. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of te bellen naar 077-467 7777.

DSC_3128.jpg

"Genieten van een vakantie aan het water"

De Schatberg
De Schatberg