Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

receptie

Onze medewerkers van de receptie staan als vraagbaak voor u klaar. Zijn er onduidelijkheden of hebt u vragen of opmerkingen, kom dan gerust even aan bij de receptie.

OPENINGSTIJDEN RECEPTIE
De receptie is dagelijks minimaal geopend tussen 8.30 en 17.00 uur. Op maandag en vrijdag is de receptie geopend tot 20.00 uur. In vakantieperiodes kunnen de tijden aangepast worden. Download de Landal app voor de openingstijden per dag.

Bij de receptie kunt u ook terecht voor de aanschaf van o.a. wasmuntjes, fietsroutes en visvergunningen.

Wilt u graag wat informatie uit de omgeving? Bekijk onze tips voor een dagje uit of ga even langs bij de receptie. Wij bieden een keur aan geselecteerd foldermateriaal met voor ieder wat wils. Of u nu van musea, winkelen of spannende attracties houdt, er zit vast iets voor u tussen. Van een aantal attractieparken en musea hebben wij ook toegangskaartjes met een aantrekkelijke korting voor u beschikbaar.

STICHTING BOEKEN STEUNEN MENSEN
Op de receptie is een kleine boekwinkel ingericht met tweedehands boeken voor zowel volwassenen als jeugdigen. Alle boeken kunt u kopen voor slechts € 2,50 per stuk. De opbrengst hiervan gaat in zijn geheel naar de Stichting Boeken Steunen Mensen. Dit is een vrijwilligersorganisatie die fondsen werft voor het verlenen van financiële hulp en steun aan particuliere ontwikkelingsprojecten met bijzondere aandacht voor projecten met betrekking tot kansarme kinderen en jongeren in de derde wereld.

Heeft u een vraag?
Klik hier om direct een e-mail te verzenden naar onze receptiemedewerkers.