_Q5A5630.jpg

Top campings Nederland

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
fiets
fiets
Logo outlines.png
bird

Top campings Nederland

Wist je dat De Schatberg behoort tot de top campings van Nederland? Deze leuke camping vind je in het Limburgse Sevenum en beschikt over zowel kampeerplaatsen als accommodaties in alle soorten en maten. Ben je op zoek naar een comfort kampeerplaats of wil je kamperen met wat meer luxe, zoals een eigen keuken of eigen sanitair? Ook onze accommodaties lopen uit een van stacaravans en chalets tot bungalows en luxe glamping tenten. We hebben dus ook voor jou altijd wel een mogelijkheid die past op onze top camping.

Zwemmen bij de leukste camping van Nederland

Op topcampings in Nederland mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken, moeten ze gedacht hebben, toen ze het zwemparadijs op De Schatberg aanlegde. Weer of geen weer, op De Schatberg kun je altijd gaan zwemmen, want met een binnenbad, buitenbad en zwemvijver is er keuze genoeg. Als het buiten regent of koud is geniet je van het overdekte binnenzwembad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad. Is het ’s zomers weer buiten en lekker warm, dan doe je een wedstrijdje van de glijbaan en neem je een verfrissende duik in het buitenzwembad of het zwemmeer.  Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Voor hen is er een grote waterspeeltuin.

strike

Allerlei leuke camping activiteiten

Kom jij met je hele familie of gezellig met de vrienden met kinderen naar De Schatberg? Geniet dan van de verschillende, leuke activiteiten voor jong en oud op onze camping. Ons animatieteam is er jaarrond, in de weekenden en vakanties, met activiteiten voor alle leeftijden. Daarnaast heeft de camping ook een Sport & Speelpark en vind je op en rondom de camping diverse activiteiten, zoals paintballen, een klimpark, minigolf en nog veel meer.

Boek nu de nummer 1 van de top campings in Nederland

Overtuigd dat De Schatberg behoort tot de topcampings van Nederland? Boek dan nu eenvoudig door te kiezen voor een verblijf op De Schatberg, de leukste camping van Nederland. Bekijk alle faciliteiten op onze website en ontdek wat er nog meer te doen is op ons vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg