Onderwater zwemmen

Camping Nederland met overdekt zwembad

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
Stroomversnelling

Camping Nederland met overdekt zwembad

Op zoek naar een camping in Nederland met overdekt zwembad? Dan is vakantiepark De Schatberg de juiste keuze! Gelegen in Noord-Limburg ligt ons prachtige vakantiepark met veel faciliteiten voor zowel jong én oud. Het park is speciaal ingericht voor kinderen en tieners, zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen. Ideaal dus om met het hele gezin lekker te kamperen! We organiseren iedere dag de leukste activiteiten voor iedere leeftijd en iedere type bezoeker.

Overdekt zwembad

Ons park beschikt over een binnenbad, buitenbad en natuurbad met zandstrand. In het overdekte zwembad kunnen kinderen zich op dagen met slecht weer heerlijk vermaken. Het zwembad beschikt over een stroomversnelling, peuterbad en een waterglijbaan. Uiteraard kan er ook op warme en zonnige dagen hier ook gezwommen worden. 

Zoals eerder benoemd beschikt het park ook over een buitenzwembad en een natuurbad. Bij het buitenbad ligt een mooie ligweide, waar ouders heerlijk kunnen genieten terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad. Daarnaast is er ook een waterspeeltuin en een glijbaan. Het natuurbad met zandstrand bestaat uit een grote zwemplas maar een uitgebreid liggedeelte. Zoals gezegd: genoeg te beleven voor jong én oud!

Kinderveld

Kampeerplaatsen en accommodaties

Op ons park is het is mogelijk om een kampeerplaats of een accommodatie te boeken. De kampeerplaatsen verschillen in luxe van elkaar, maar hebben allemaal voldoende faciliteiten. De accommodaties bestaan uit chalets en lodges. Genoeg keuze voor iedereen om heerlijk op vakantie te komen bij vakantiepark De Schatberg.

Buitenbad

"Urenlang zwemplezier voor jong en oud"

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden