familie op het strand met kinderen

Overnachten Venlo

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg

Overnachten Venlo

De Schatberg is een ideale plek om te overnachten dicht bij Venlo. Wij beschikken over zeer ruime kampeerplaatsen op gezellige kampeervelden, chalets die van alle gemakken zijn voorzien én luxe safaritenten. Of je nu wel of niet een eigen kampeermiddel ter beschikking hebt, je bent van harte welkom om te komen overnachten op De Schatberg! Wij zijn een gezellig familievakantiepark in Sevenum, gelegen in het noorden van Limburg en op 20 minuten rijden van de gezellige stad Venlo. Bij ons is het mogelijk om écht te genieten met je gezin, partner of zelfs met de hele familie. Onze camping is het hele jaar door geopend. Er worden veel activiteiten georganiseerd passend bij elk weertype. Wij willen onze gasten verbazen, iedere keer dat ze komen overnachten dicht bij Venlo. Wil jij dit ook ervaren?

Ons geweldige vakantiepark bij Venlo

Ben jij op zoek naar een vakantiepark voor gezinnen dicht bij Venlo? Dan is De Schatberg echt perfect voor jou. Wij beschikken over ontzettend veel faciliteiten om jou en je gezin keer op keer te verbazen. In de zomer maken jij en je gezin herinneringen in het gave buitenzwembad met hoge glijbaan of in de grote zwemplas met gezellig strand. De Schatberg heeft ook een groot binnenzwembad, zodat er ook op minder mooie dagen volop gezwommen kan worden! Regent het buiten? Breng dan een bezoek aan FEC Sevenum. Een familie entertainmentcentrum met grote binnenspeeltuin, verschillende attracties, de mogelijkheid tot lasergamen en een groot familierestaurant dat maaltijden aanbiedt van over de hele wereld!

Naast al deze feestelijke faciliteiten staat het animatieteam van ons vakantiepark bij Venlo ook het hele jaar door voor jou en je gezin klaar. Zij willen je nog meer verbazen, door middel van de vele activiteiten die zij organiseren. Bij de gezellige Tom & Lila Club spelen jouw kinderen met hun favoriete figuren en knutselen ze mooie werkjes. Bij TED zijn juist de oudere kinderen aan het goede adres.

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over een vakantie bij de Schatberg.

Schatberg-telefoon.png
Venlo_Maasblvd

De omgeving van De Schatberg bij Venlo

Om je te vermaken, hoef je ons vakantiepark zeker niet te verlaten. Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat je graag de veelzijdige omgeving van ons vakantiepark wilt ontdekken. De middelgrote stad Venlo ligt op ongeveer 20 minuten rijden vanaf De Schatberg en biedt ontzettend veel mogelijkheden voor jou en je gezin. Venlo heeft een bruisend centrum met winkels van de grotere ketens, maar ook leuke en gezellige boetiekjes die je nergens anders vindt. 

Venlo is een echte horecastad, je hebt ontzettend veel keuze uit diverse restaurants, cafés en bars. Breng ook een bezoek aan het dakterras van de Maaspoort, voor een prachtig uitzicht over de gehele stad. Wil je jouw kinderen ook iets cultureels aanbieden? Ga dan naar het Limburgs Museum, waar wisselende tentoonstellingen worden getoond en de provincie Limburg centraal staat.

Kom overnachten bij Venlo

Zoek jij een kampeerplaats of vakantiehuis in de buurt van Venlo om heerlijk te komen genieten met je partner, gezin, vriendengroep of hele familie? Wij heten je van harte welkom op ons vakantiepark, dat het hele jaar door is geopend. Wij beschikken over alles wat je nodig hebt om een geweldige vakantie te beleven en geweldige herinneringen te maken. Heb jij een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via onze online receptie.

_Q5A6051.jpg

"Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin"

Laat je inspireren

De Schatberg
De Schatberg