TOMMIE.LILA.SPORT.SPEELPARK.2-2.jpg

Vermaak voor iedereen!

Logo outlines.png
De Schatberg
De Schatberg
Vanaf 6 nov.

Maatregelen

Bij activiteiten die binnen plaatsvinden dienen volwassenen een mondkapje of een polsbandje te dragen. 

mondkap-bandje.jpg
COLOR_RUN_2017_COLORRUN_GROEPSFOTO-2.jpg

Voor jong en oud

Genieten en plezier maken tijdens je verblijf op De Schatberg staat bij ons centraal. Vervelen zal daarom zeker niet voorkomen. Het animatieteam haalt alles uit de kast om jou een onvergetelijke tijd te bezorgen door samen leuke activiteiten te doen. Denk bijvoorbeeld aan knutselen, dansen, sporten en (samen) shows opvoeren.

Het animatieteam biedt het hele jaar door een passend en uitgebreid programma per leeftijdscategorie, waardoor er voor iedereen plezier te beleven is tijdens een verblijf op De Schatberg. En hoe leuk zou het zijn als je Tommie Tomaat, Lila Lavendel of Bollo de Beer in levenden lijve tegen kunt komen! Lees verder en ontdek alle activiteiten in het programma.

Jaarrond animatieprogramma

Op De Schatberg wordt het hele jaar door een animatieprogramma aangeboden met in de Nederlandse schoolvakanties extra veel leuke activiteiten voor alle leeftijden! Zo hoef je je tijdens een verblijf op ons park écht nooit te vervelen.

Je kunt nu alvast spieken wat er op dit moment allemaal te doen is op ons park. Zo kan de voorpret extra vroeg beginnen! Het is nu alleen nog aftellen geblazen tot je zelf ook mee kunt doen aan onze toffe activiteiten!

Heb je vragen over het animatieprogramma of wil je iets anders weten? Stuur je vraag/opmerking naar animatie@schatberg-fec.nl en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van het team.

Wij staan voor je klaar!

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over een vakantie bij de Schatberg.

employees.png

Ook heel leuk om te doen:

bird

Leeftijdscategorieën

bird
TOMMIE_EN_LILA-(1)-2.jpg

Tommie Tomaat & Lila Lavendel

Post voor Tommie & Lila

Wist je dat Tommie en Lila een eigen e-mail adres hebben? Stuur jouw vragen/opmerkingen naar Tommie-lila@schatberg-fec.nl en Tommie en Lila zullen zo snel mogelijk antwoord geven. 

Tommie & Lila activiteiten

  • Danspret 
  • Tandenpoetsen 
  • Minidisco
  • Schatertheater
bollo-9-2.jpg

Bollo de Beer

Dé allergrootste kindervriend. Met een huisje op het park van De Schatberg komt Bollo graag op bezoek bij jullie allemaal. Hij geeft dan graag een handje of een knuffel. Er zijn zelfs activiteiten samen met Bollo. Denk hierbij aan danspret met Bollo en samen met jou naar de voorleesverhalen luisteren. Wist je dat je Bollo post kunt sturen en dat hij probeert iedereen antwoord te geven!?

Bollo activiteiten

  • Danspret 
  • Voorlezen 
  • Minidisco

Sfeerimpressie

Ontdek ook: FEC Sevenum

Het Fun & Entertainment Center ligt net buiten het park en is een bezoekje zeker waard!

Pauzeren
funcenter.jpg
bird
De Schatberg
De Schatberg
Corona Aankomst en vertrek Faciliteiten Betalen en factureren Reserveren Aanpassen en annuleren Huisdieren Vanaf Vanaf Van tot Boek nu Bekijk meer Ik wil snel naar: Wissen Zwemmen Wij zijn vandaag Geopend Gesloten Ontdek het park

Prijzen en Beschikbaarheid

Kies jouw aankomstdatum en verblijfsduur

Verblijf
Verblijfsperiode: tot en met Selecteer een verblijfsperiode Boeken Terug Openingstijden Vandaag Morgen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Animatie Activiteiten Eten & Drinken Zwemmen FEC Sevenum Corona Openingstijden Selecteer je aankomstdatum Het programma van Hoe laat? Wat? Waar? Voor wie? Alle vragen bekijken Inklappen