TOMMIE.LILA.SPORT.SPEELPARK.2-2.jpg

Vermaak voor iedereen!

Logo outlines.png
De Schatberg
De Schatberg
COLOR_RUN_2017_COLORRUN_GROEPSFOTO-2.jpg

Voor jong en oud

Genieten en plezier maken tijdens je verblijf op De Schatberg staat bij ons centraal. Vervelen zal daarom zeker niet voorkomen. Het animatie- en entertainmentteam halen alles uit de kast om jou een onvergetelijke tijd te bezorgen door samen leuke activiteiten te doen. Denk bijvoorbeeld aan knutselen, dansen, sporten en (samen) shows opvoeren.

Het animatie- en entertainmentteam bieden het hele jaar door een passend en uitgebreid programma per leeftijdscategorie, waardoor er voor iedereen plezier te beleven is tijdens een verblijf op De Schatberg. En hoe leuk zou het zijn als je Tommie Tomaat, Lila Lavendel of Bollo de Beer in levende lijven tegen kunt komen! Lees verder en ontdek alle activiteiten in het programma.

Jaarrond animatieprogramma

Op De Schatberg wordt het hele jaar door een animatieprogramma aangeboden met in de Nederlandse schoolvakanties extra veel leuke activiteiten voor alle leeftijden! Zo hoef je je tijdens een verblijf op ons park écht nooit te vervelen.

Binnenkort verschijnt er een programma online waarbij je verder vooruit kunt kijken. Zodat de voorpret extra vroeg kan beginnen! Voor nu kun je helaas alleen het programma van de desbetreffende week raadplegen. 

Heb je vragen over het animatieprogramma of wil je iets anders weten? Stuur je vraag/opmerking naar animatie@schatberg-fec.nl en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van het team.

Wij staan voor je klaar!

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over een vakantie bij de Schatberg.

employees.png

Leeftijdscategorieën

bird
TOMMIE_EN_LILA-(1)-2.jpg

Tommie Tomaat & Lila Lavendel

Post voor Tommie & Lila

Wist je dat Tommie en Lila een eigen e-mail adres hebben? Stuur jouw vragen/opmerkingen naar Tommie-lila@schatberg-fec.nl en Tommie en Lila zullen zo snel mogelijk antwoord geven. 

Tommie & Lila activiteiten

  • Danspret 
  • Tandenpoetsen 
  • Minidisco
  • Schatertheater
bollo-9-2.jpg

Bollo de Beer

Dé allergrootste kindervriend. Met een huisje op het park van De Schatberg komt Bollo graag op bezoek bij jullie allemaal. Hij geeft dan graag een handje of een knuffel. Er zijn zelfs activiteiten samen met Bollo. Denk hierbij aan danspret met Bollo en samen met jou naar de voorleesverhalen luisteren. Wist je dat je Bollo post kunt sturen en dat hij probeert iedereen antwoord te geven!?

Bollo activiteiten

  • Danspret 
  • Voorlezen 
  • Minidisco

Sfeerimpressie

Ontdek ook: FEC Sevenum

Het Fun & Entertainment Center ligt net buiten het park en is een bezoekje zeker waard!

Pauzeren
funcenter.jpg
bird
De Schatberg
De Schatberg