_Q5A5703-bewerkt.jpg

Leuke camping Nederland

Logo outlines.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

Boeken tot
1 oktober 2024
Boeken vanaf
1 oktober 2024
De Schatberg
De Schatberg
camper
Eten bij accommodatie
camper
Logo outlines.png
bird

Leuke camping Nederland

Ben je op zoek naar een leuke camping in Nederland? Bekijk dan eens de mogelijkheden op de leukste camping van Nederland, vakantiepark De Schatberg. Dit vakantiepark vind je in het Limburgse Sevenum en beschikt over zowel kampeerplaatsen als accommodaties in alle soorten en maten. Ben je op zoek naar een comfort kampeerplaats of wil je kamperen met wat meer luxe, zoals een eigen keuken of eigen sanitair? Ook onze accommodaties lopen uit een van stacaravans en chalets tot bungalows en luxe glamping tenten. We hebben dus ook voor jou altijd wel een mogelijkheid die past.

Buitenbad met glijbaan

Zwemmen bij de leukste camping van Nederland

Op een leuke camping kan natuurlijk een zwemparadijs niet ontbreken. Weer of geen weer, op De Schatberg kun je altijd gaan zwemmen, want met een binnenbad, buitenbad en zwemvijver is er keuze genoeg. Als het buiten regent of koud is geniet je van het overdekte binnenzwembad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad. Is het ’s zomers weer buiten en lekker warm, dan doe je een wedstrijdje van de glijbaan en neem je een verfrissende duik in het buitenzwembad of het zwemmeer.  Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Voor hen is er een grote waterspeeltuin.

Speelplaats

Allerlei leuke camping activiteiten

Kom jij met je hele familie of gezellig met de vrienden met kinderen naar De Schatberg? Geniet dan van de verschillende, leuke activiteiten voor jong en oud op onze camping. Ons animatieteam is er jaarrond, in de weekenden en vakanties, met activiteiten voor alle leeftijden. Daarnaast heeft de camping ook een Sport & Speelpark en vind je op en rondom de camping diverse activiteiten, zoals paintballen, een klimpark, minigolf en nog veel meer.

Boek nu de leukste camping in Nederland

Overtuigd dat De Schatberg behoort tot de top van de leuke campings in Nederland? Boek dan nu eenvoudig door te kiezen voor een verblijf op De Schatberg, de leukste camping van Nederland. Bekijk alle faciliteiten op onze website en ontdek wat er nog meer te doen is op ons vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame FEC Sevenum FEC Sevenum Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden