Spetteren in het zwemmeer

Last-minute glamping Nederland

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg

Last-minute glamping Nederland

Ben je last-minute op zoek naar een plek voor glamping in Nederland? Dan is vakantiepark De Schatberg de juiste keuze! In Noord-Limburg ligt ons prachtige vakantiepark met diverse mogelijkheden om luxe te kamperen. Het park is speciaal ingericht voor kinderen en tieners. Daarom is er altijd iets te beleven! Ideaal om met het hele gezin lekker te kamperen en toch te genieten van luxe!

Onze glamping verblijven

Ons vakantiepark biedt diverse mogelijkheden om in alle luxe te kamperen. Zo beschikken we over bungalows voor 4 tot zelfs 32 personen. Ook ideaal voor grote groepen dus! Daarnaast verhuren we ook chalets en lodges, deze accommodaties zijn uiterst geschikt voor gezinnen met kinderen. 

Naast onze accommodaties beschikken we ook over kampeerplaatsen met privé sanitair. Deze plaatsen zijn voorzien van eigen sanitair met daarin een douche, wc en wasbak. Sommige plaatsen hebben zelfs een eigen mini-spa, dit is afhankelijk van de soort kampeerplaats die je reserveert. Je hebt de keuze uit VIPcomfortplaatsen, Supercomfortplaatsen en Totaalcomfortplaatsen

Ons vakantiepark is dus zeker geschikt voor last-minute glamping in Nederland! Boek snel een luxe kampeerplaats of een accommodatie!

Faciliteiten

Ons vakantiepark heeft meer dan genoeg faciliteiten voor het hele gezin! Zo beschikken wij over een binnen- en buitenzwembad met glijbanen en meerdere speeltuinen. Daarnaast kun je zelfs bij ons wakeboarden, paintballen en bowlen. Genoeg te beleven dus. Wil je weten wat er nog meer te doen is op De Schatberg?

IMG_7964.JPG

"Last-minute genieten van een luxe vakantiebeleving"

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden