KINDERCAMPING NEDERLAND

Kindercamping Nederland

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg

Kindercamping Nederland

Ben je op zoek naar een kindercamping in Nederland? Kom gezellig je vakantie vieren bij onze kindvriendelijke camping in Nederland, De Schatberg in Sevenum. Hoogstwaarschijnlijk is ons vakantiepark de perfecte vakantiebestemming voor jou! Onze kindvriendelijke camping, gelegen in Limburg, heeft namelijk een enthousiast animatieteam dat het hele jaar door actief is en zich speciaal richt op kinderen en tieners. Ook voor volwassenen zijn er genoeg activiteiten, voor als je even met z'n tweeën een avondje uit wil. Op onze kindvriendelijke camping vind je kindvriendelijke kampeerplaatsen van 100 en 120 vierkante meter. We hebben velden die autovrij zijn en velden waar je wel met je auto mag komen, wel zo handig als je nog kleine kinderen hebt, die nog niet zelfstandig lopen. Kom genieten van alle gemakken die onze kindvriendelijke camping jullie biedt. 

_Q5A8155.jpg

Kindvriendelijke camping Nederland

In de schoolvakanties, en het gehele jaar door in de weekenden, wordt er een animatieprogramma aangeboden. Zo organiseert het animatieteam van onze kindercamping de leukste activiteiten voor jong én oud. Dit maakt ons park de perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin.

Met onze Tommie en Lila club verzorgen we het hele jaar door voor minimaal 5 dagen per week een superleuk animatieprogramma voor kinderen tot 11 jaar! Knutselen, sport, spel, minidisco en theater zijn enkele voorbeelden van terugkerende activiteiten die natuurlijk niet mogen ontbreken!

outlineslogo.png
Spetteren in het zwemmeer

Zonder zorgen op vakantie met kinderen in Nederland

Op onze kindvriendelijke camping kun je zeker terecht met je kids. Kom samen kamperen in de buurt van een van onze kindervelden met speeltoestel of kampeer dicht bij de grote speeltuin! Onze sanitaire voorzieningen beschikken over speciale aanpassingen, geschikt voor onze kleine bezoekers. Denk bijvoorbeeld aan kleine toiletten en wasbakken.

Liever iets luxer overnachten? Verblijf dan in een van onze glamping accommodaties zoals de chalets, lodges of villetta’s dicht bij de faciliteiten.

Kinderveld Mattel Play.jpg

"Beleef het ultieme vakantiegevoel met het gezin"

De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden